• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šteger: Sa Zvezdom i BATE za drugo mesto

Autor mondo.rs

Trener Kelna pred okršaj sa crveno-belima izjavio da je reč o ujednačenim ekipama.

Peter Šteger rekao je da Keln u meču Lige Evrope protiv Crvene zvezde (četvrtak, 19.00) mora da bude koncentrisan na "bazične stvari", jer ga očekuje težak zadatak protiv "tima sa velikom tradicijom u Evropi".

"Crvena zvezda je veliki klub i ima veliku tradiciju u Evropi. Oni dominiraju u domaćem prvenstvu. Ukoliko pratite srpski fudbal, znate da se tamo igra tehnički veoma dobro", rekao je Šteger na konferenciji za novinare.

"Pobedili su dobre timove u kvalifikacijama i puni su samopouzdanja. U meč ulazimo sa željom da nadogradimo dobre stvari iz duela sa Hanoverom. Moramo da budemo koncentrisani na najbazičnije stvari", osvrnuo se na prvi bod osvojen u Bundes ligi 2017/18, posle pet uzastopnih poraza.

Keln će u drugom kolu H grupe pokušati da osvoji prve bodove, pošto je na startu takmičenja izgubio od Arsenala u Londonu (1:3).

"Mislim da je grupa relativno izbalansirana. Ako ste u grupi sa Arsenalom, koji je 19 godina zaredom igrao u Ligi šampiona, ostalo nam je objektivno, samo da se borimo za drugo mesto u grupi. Upravo tako razmišljaju i Crvena zvezda i BATE Borisov. Iako trenutno ne zauzimamo drugo mesto, objektivno je da smo u ravni sa srpskim i beloruskim timom", objasnio je Šteger.

Njega raduje što će "jarčevi" u četvrtak imati veliku podršku navijača, koji su 25 godina čekali da vide meč evrotakmičenja na svom stadionu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC