• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Zvezda bez Vujadina?

Autor mondo.rs

"Zlatni orlić" Srđan Babić na velikom ispitu u četvrtak...

 Keln Zvezda - Babić mijenja Savića Izvor: MN PRESS

Ekspedicija Crvene zvezde oslabljena je doputovala u Keln, gdje će u četvrtak od 19 časova igrati utakmicu drugog kola Lige Evrope.

Poslije 1:1 protiv BATE Borisova u Beogradu, crveno-bijeli će pokušati da pobjedom naprave solidnu bodovnu zalihu pred dve utakmice sa Arsenalom i ostanu u trci za jednim od prva dva mjesta, koja garantuju proljeće u Evropi.

Sve to moraće ekipa Vladana Milojevića da pokuša bez Vujadina Savića.

Bivši internacionalac, od povratka u Zvezdu igra možda i najbolji fudbal u karijeri. Neizostavan je u timu, ali ovaj put nije u mogućnosti da pomogne saigračima.

Zbog povrede zadnje lože ostao je u Beogradu, a njegovo mjesto u avionu, vjerovatno i na terenu, pripalo je Srđanu Babiću.

Mladi reprezentativac Srbije, koji je u Zvezdi na pozajmici iz Real Sosijedada, nije se naigrao u dosadašnjem toku sezone i šansu je dobijao uglavnom u superligaškim utakmicama, dok je Evropu osjetio u dvomeču sa Krasnodarom, ali nije ostavio utisak za visoku ocjenu.

Dodatno opterećenje biće mu sjajne partije Savića i nivo koji se očekuje da dostigne kako bi crveno-bijeli nastavili odličnu defanzivnu seriju ove sezone, sa malim brojem primljenih golova.

Osim Babića umjesto Savića, druge promjene u timu Crvene zvezde nisu očekivane, pošto će Milan Borjan i Milan Rodić pokušati da, uprkos bolovima, pomognu saigračima.

Dakle, očekivani tim Zvezde za duel sa Kelnom u četvrtak je: Borjan - Rodić, Le Talek, Babić, Stojković - Donald, Krstičić - Radonjić, Kanga, Srnić - Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC