• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BELI: NEDOPUSTIVO!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana zapanjeni su izlazili iz svlačionice i išli ka klupskom autobusu posle poraza od Dinama u Ligi Evrope.

 CRNO-BELI: NEDOPUSTIVO! Izvor: MN PRESS

Kada u Beogradu gostuje tim kalibra kijevskog Dinama, nerešen rezultat je verovatno ono čime bi svi trebalo da budu zadovoljni, dok se pobeda smatra velikim ostvarenjem, ako ne i podvigom.

Partizan je u prvom poluvremenu sa neverovatnom lakoćom napravio i iskoristio skoro sve svoje šanse i vođstvom od 2:0 se našao na "sedmom nebu".

Međutim, utakmica se ne igra 45 minuta, već 90, a za ono što se stekne za jedno poluvreme, nema garancija da će biti sačuvano u drugom.

"Veliko razočaranje. Odlično smo počeli, katastrofalno završili. Ne znam šta bih rekao posle ovakvog poraza. U Evropi vodiš 2:0 i izgubiš 2:3, to je nedopustivo", izjavio je Leandre Tavamba, koji je postigao gol i asistirao Ognjenu Ožegoviću.

Bojan Ostojić nepotrebno je napravio faul, posle koga je Ožegović skrivio penal za 2:1, igrajući rukom u "živom zidu".

"Sve je moguće u fudbalu... Žalimo za prvim poluvremenom i onim što smo prosuli. Čim smo primili prvi gol počela je tenzija, frka... Mnogo smo naivno primili golove. Stvarno mi je teško posle ovakvog poraza".

Njegov partner u "srcu" odbrane, Nemanja G. Miletić, rekao je da "ne može sebi da oprosti" preokret Dinama.

"Prvo poluvreme je bilo izvanredno. Dogovorili smo se u svlačionici da ne smeju da nam se ponove greške iz utakmice protiv Rada i ponovile su se. Nemam pravih reči da opišem šta nam se desilo. Nedopustivo je da primimo tri gola za 40 minuta".

Vladimir Stojković isključivi je "krivac" što su Kijevljani čekali na vođstvo do 84. minuta. Samo u drugom poluvremenu je sprečio bar tri sigurna gola.

"Neobjašnjivo. Dogovor je bio da posle poluvremena izađemo agresivno, da ne primimo gol, a desilo se sve suprotno", izjavio je reprezentativni golman.

Upitan da li je sve to plod neiskustva u Evropi, odgovorio je da "ne zna". I dodao...

"Užas, ubio bih se sad da mogu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC