• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meč Barselona - Las Palmas igra se bez publike

Autor mondo.rs

Meč 7. kola Primere na Nou Kampu, koji je zakazan za danas, igraće se na "zaključanom stadionu" zbog nebezbedne situacije u Barseloni zbog održavanja referenduma o nezavisnosti Katalonije

Meč 7. kola Primere između Barselone i Las Palmasa, koji je zakazan za danas, biće odigran, ali bez prisustva publike, odluka je kluba sa Nou Kampa.

Ta utakmica bila je i prethodnih dana u fokusu javnosti zbog najavljenog referenduma o nezavisnosti Katalonije, pa je Barsa strahovala da policija neće moći da obezbedi dovoljan broj službenika za meč protiv Las Palmasa.

Čelnici Barselone su zbog brojnih incidenata koji se od jutros događaju na ulicama katalonske prestonice, gde je policija upotrebila i gumene metke, odlučili da ne igraju meč protiv ekipe Las Palmas.

Zvaničnici španskog fudbalskog saveza nisu reagovali kada je Barselona nešto pre podneva uputila zvaničan zahtev za odlaganje utakmice zbog veoma napete atmosfere u gradu, već su ponovili kakve mere povlači neodigravanje duela.

Barsa je nepunih sat vremena pre zakazanog termina meča sama donela odluku da se duel protiv ekipe sa Kanarskih ostrva održi, ali na "zaključanom stadionu" iz bezbednosnih razloga.

Barselona je saopštila da je takvu odluku donela jer je su čelnici lige odbili da odlože odigravanje utakmice.

Najava fudbalera Las Palmasa da će meč na Nou Kampu igrati sa zastavom Španije na dresu, sigurno je dodatno "zapalila" atmosferu u već dovoljno "naelektrisanoj" Barseloni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC