• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velšani u problemu, bez najboljeg u mečeve odluke!

Autor mondo.rs

Geret Bejl neće moći da pomogne saigračima iz reprezentacije u poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Velsa biće značajno oslabljena u odlučujućim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje igra protiv Gruzije u petak i Republike Irske u ponedeljak.

Zbog povrede, u timu neće biti prve zvezde - Gereta Bejla.

As Real Madrida je u nedelju uveče doputovao u domovinu, u ponedeljak je prisustvovao ceremoniji dodele godišnjih nagrada FS Velsa, međutim, u utorak je saopšteno da zbog povrede lista neće biti na raspolaganju selektoru Krisu Kolmanu.

Sjajni napadač je povređen prošle nedelje u duelu sa Borusijom Dortmund, zbog čega je propustio utakmicu protiv Espanjola, ali su lekarski pregledi pokazali da i dalje nije spreman za velike napore.

"Napadač Barnslija, Tom Bredšou, je naknadno pozvan u reprezentaciju umesto povređenog Gereta Bejla", saopštio je Fudbalski savez Velsa.

Posle dobijenog priznanja za najboljeg igrača godine u Velsu, novinari su Bejla pitali da li će njihova reprezentacija uspeti da se domogne Svetskog prvenstva u Rusiji, a on im je odgovorio kratko i odlučno: "Naravno da hoćemo".

Neka bude da je u pravu, ali tek posle baraža, pošto trenutno Srbija ima četiri boda prednosti i potrebna joj je pobeda protiv Austrije u Beču ili Gruzije u Beogradu da bi sačuvala prvo mesto u grupi.

Velšani se za drugo mesto bore sa Republikom Irskom, od koje imaju bod više, a sa kojom se sastaju u poslednjem kolu na domaćem terenu.+

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC