• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lakazet: Zamoliću Grizmana da potpiše za Arsenal

Autor mondo.ba

Francuski fudbaler Aleksandar Lakazet nada se da će mu njegovo prijateljstvo sa saigračem iz reprezentacije Antoanom Grizmanom pomoći da ga nagovori da potpiše za Arsenal

Lakazet je ovog ljeta stigao u Arsenal, gdje se odlično snašao. S druge strane Grizman je odlučio ostati još jednu sezonu u Atletiko Madridu iako je prema tvrdnjama medija bio velika želja Mančester junajteda.

“Da, Grizman i ja smo veoma dobri prijatelji i često se zajedno zabavljamo. Jedan drugog zovemo 'Grizi' i 'Lakaz'. Ako me “Grizi“ posjeti u Londonu zamoliću ga da potpiše za Arsenal“, rekao je Lakazet za britanske medije.

Odlični napadač je odlučio prihvatiti poziv menadžera Arsenea Wengera i dres Liona zamijeniti dresom Arsenala.

U prvih sedam kola Premijer lige postigao je četiri gola i djeluje kao da se dobro snašao na terenu, ali kaže da se još uvijek navikava na druge aspekte života u Londonu.

“Sviđa mi se London, iako vrijeme nije baš najbolje. Trenutno pohađam časove engleskog jezika. Rekli su mi da izbjegavam englesku hranu jer nije dobra za fudbalere. Glavna razlika između engleske i francuske lige je da ovdje ima jako puno dobrih napadača, kao što su Hari Kejn, Romelu Lukaku, Serhio Aguero, Gabriel Žesus, Džejmi Vardi i Alvaro Morata. Tako da će biti veliki izazov biti najbolji strijelac lige“, zaključio je francuski fudbaler.

Lakazet je karijeru počeo u omladinskim kategorijama Olimpika iz Liona, kao i Grizman, za koji je od 2010. godine odigrao 275 takmičarskih utakmica i postigao 129 golova. U dresu reprezentacije Francuske nastupio je 13 puta uz jedan pogodak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC