• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović ostaje trener Radnika

Autor mondo.ba

Iako je Radnik upisao pet uzastopnih poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Mladen Žižović ostaje trener semberskog tima, potvrdio je prvi čovjek kluba iz Bijeljine Mladen Krstajić.

 Mladen Žižović ostaje trener FK Radnik Izvor: Bojan Jakovljević, mondo.ba

Predsjednika Radnika Mladen Krstajić izjavio je za "Glas Srpske" da vjeruje u rad trenera Žižovića i da će Semberci brz izići iz situacije u kojoj se trenutno nalaze. 

"Težak je period iza nas. Transformacija tima tokom ljeta, dobar start u šampionatu, a kasnije pad u igri, sve je to sastavni dio sporta. Uvjeren sam da tim Radnika ima kvalitet i ono što je najvažnije karakter i da će ubrzo izaći iz novonastale situacije. Bilo je tu dosta pehova sa povredama, nekih naših grešaka, ali i grešaka sa strane koje su direktno uticale na naše rezultate i siguran sam da će se situacija veoma brzo popraviti", rekao je Krstajić za banjalučki list.

Reprezentativna pauza dobro je došla fudbalerima Mladena Žižovića da zbiju redove i pokušaju se vratiti na pobjednički kolosijek.

"Pokušaćemo da zaboravimo stvari koje su iza nas i da ekipu vratimo prije svega psihički na normalan put. Sreća je pa je pred nama nešto lakši raspored u prvenstvu, ako tako možemo reći. Zato ćemo u narednim susretima tražiti svoju šansu kako bi izašli iz rezultatske i bodovne krize. Nadam se da ćemo odoljeti svim kritikama koje su opravdane i da ćemo Radnik postaviti na zdrave noge", istakao je Žižović, čiji tim u subotu od 14.30 časova igra kontrolnu utakmicu sa Spartakom u Subotici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC