• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko: Belgija je među najboljim u Evropi

Autor Anadolija

Još malo pa će i reprezentacija biti bez Edina Džeke. Međutim, još koju utakmicu mogu pomoći ovoj reprezentaciji, rekao je Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije BiH večeras u Sarajevu

Nadam se da ćemo sutra nastaviti tradiciju dobrih rezultata na našem terenu protiv Belgije, istakao je Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja nikada dosad nije poražena na domaćem terenu od Belgije.

Ipak, BiH mora pobijediti sutra u meču devetog kola grupe ”H” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018” kako bi ostala u trci za baraž, dok je Belgije već osigurala nastup na Mundijalu.

"Belgija je jedna od najboljih reprezentacija u Evropi. Imamo veliki respekt prema njima, ali imamo šansi i dok god postoje treba se boriti. Ukoliko svaki igrač pruži maksimum, možemo doći do pozitivnog rezultata", rekao je Džeko.

Belgijskog novinara na konferenciji za medije na stadionu ”Grbavica” zanimalo je i može li Džeko zamisliti karijeru bez nastupa za reprezentaciju BiH, na što je odgovorio:

”Još malo pa će i reprezentacija biti bez Edina Džeke. Međutim, još koju utakmicu mogu pomoći ovoj reprezentaciji", kazao je Džeko.

Utakmica BiH - Belgija igra se sutra, 7. oktobra, od 18 sati na stadionu ”Grbavica” u Sarajevu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC