• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roben, kakva je to izjava?!

Autor mondo.rs

"Ostavite digitrone, ne nadam se plasmanu na Svetsko prvenstvo", poručio kapiten Holandije uoči odlučujućeg meča kvalifikacijama

Kada kapetan digne ruke od svoje lađe, onda su to stvarno teški trenuci. Baš to dešava se reprezentaciji Holandije, jer Arjen Roben, iskusni kapiten smatra da "lale" neće igrati u Rusiji sledeće godine.

Nada postoji, ali je ravna čudu, jer je Holandiji potrebno da u poslednjem kolu kvalifikacija, u Amsterdamu u utorak, pobedi Švedsku sa sedam golova kako bi stigla do baraža.

"To mi je veoma bolno, ali nažalost, to je deo sporta", rekao je Roben.

 Holandija ima 16 bodova, a drugoplasirana Švedska ima tri boda više, ali ima mnogo bolju gol razliku pre svega zahvaljujući jučerašnjoj pobedi nad Luksemburgom od 8:0.

"Nismo mogli da verujemo da su pobedili tolikom razlikom. Posle takvog rezultata mi smo izašli na teren u Belorusiji da damo sve od sebe. Ali nije bilo realno da pobedimo 8:0. Takođe, ni 7:0 protiv Švedske na domaćem terenu se neće dogoditi", naveo je Roben za holandsku televiziju.

On nije "digao ruke", ali...

"Moramo da verujemo do poslednjeg trenutka, ali bolje je da kažem ono što svi misle. Nije realno da pobedimo Švedsku tolikom razlikom. Bolje je da ljudi ostave svoje digitrone. Mislim da nećemo igrati na Svetskom prvenstvu sledeće godine", dodao je fudbaler Bajerna.

Upitan o budućnosti u državnom timu, Roben je ostao "zakopčan"

"Prvo Švedska, a onda ćemo videti".

Otkako je na Svetskom prvenstvu 2010. godine igrala u finalu i osvojila treće mesto na Mundijalu u Brazilu četiri godine kasnije, Holandija nije ostvarila dobre rezultate. Ekipa se nije plasirala na Evropsko prvenstvo prošlog leta u Francuskoj, a najverovatnije će propustiti i SP u Rusiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC