• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač Partizana krenuo u Albaniju, pa se vratio

Autor mondo.rs

Šibalića su Albanci nazvali provakatorom i iz tog razloga je odlučio da je najpametnije da odustane od puta.




Dragan Šibalić, poznati biciklista i avanturista, inače veliki navijač Partizana, odustao je od poduhvata da biciklom otputuje za Elbasan i 19. oktobra bodri "parni valjak" u trećem kolu Lige Evrope protiv Skenderbega.

Šibalić je krenuo na put iz Kraljeva 10. oktobra, a u međuvremenu je svratio do Surdulice, gde je odgledao meč Superlige Srbije između Radnika i Partizana. Posle utakmice nastavio je ka Albaniji, ali je vrlo brzo odustao od puta.

Razlog su formacije koje su stigle iz Albanije. Naime, u ovoj državi smatraju da je Draganov dolazak biciklom provokacija.

Zbog Partizana biciklom u Albaniju!


"Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom, a ne da idem da bodrim Partizan - šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača", zapitao se Šibalić i sam odgovorio:

"Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo - ko čeka taj i dočeka. Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se, pa posle neka priča i piše ko šta hoće", poručio je Dragan Šibalić preko svog Facebook profila.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC