• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović odgovorio Ilievu: "Kao kad nudi šibicar!"

Autor mondo.rs

Trener Miodrag Božović posetio svoj nekadašnji klub i konstativao: "Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde".

 Božović odgovorio Ilievu: "Kao kad nudi šibicar!" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Miodrag Božović iskoristio je slobodan trenutak u ruskoj Premijer ligi da se vrati u Beograd i da poseti Crvenu zvezdu, gde je i dalje rado viđen gost.

Trener koji je crveno-bele vodio do titule u sezoni 2015/16 napustio je "Marakanu" posle neuspeha u finišu prošle takmičarske godine i preuzeo Arsenal iz Tule. Ove sezone, njegov tim zauzima sedmo mesto na tabeli u Rusiji, a posebno su odjeknuli trijumfi Božovićevog tima protiv Zenita i CSKA iz Moskve.

Na početku pauze zbog utakmica reprezentacije, Božović je doputovao u Srbiju i posetio stadion "Rajko Mitić", gde su ga u utorak dočekali direktor Zvezde Zvezdan Terzić, počasni predsednik Dragan Džajić i predsednik Svetozar Mijailović.

"Zvezda je moja kuća, to je valjda svima jasno. Iskoristio sam konačno slobodne dane da svratim do kluba. Uživam u Zvezdinim igrama ove jeseni i na ovaj način sam hteo da pružim podršku stručnom štabu i igračima jer ovo što uspevaju je zaista fenomenalno. Nadam se da tako misle i zvezdaši i da će podržati ekipu i u prvenstvu", rekao je Božović, a preneo klupski sajt.

Božović je rekao da "vidi da je i ove godine mnogo toga van terena protiv Zvezde".

"Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde. Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica... A sve nameštene", dodao je trener Zvezde.

Iliev: Neka nam Zvezda određuje sudije!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC