• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo se vraća u fudbal?

Autor mondo.rs

Slavni Brazilac mogao bi ponovo u Korintijans.

Od kada je 2011. završio igračku karijeru, Luis Nazario de Lima Ronaldo, promovisao je fudbal širom planete kroz humanitarne mečeve i razne akcije, a od iduće godine bi ponovo mogao da ima i zvaničnu funkciju u jednom fudbalskom klubu.

Ukoliko Andres Sančez bude ponovo izabran za predsjednika Korintijansa, obećao je da će slavonom Brazilcu dodijeliti neku od bitnih uloga u funkcionisanju kluba iz Sao Paula. Mediji već predviđaju da će to biti mjesto sportskog direktora.

Upravo je Sančez doveo čuvenog golgetera u Korintijans 2009. godine, a Ronaldo je za dvije sezone u crno-bijelom dresu odigrao 31 utakmicu i postigao 18 golova, pomogavši ekipi da dođe do "duple krune" odmah po njegovom dolasku.

U intervjuu za brazilski "Estado", Sančez je najavio da će ukoliko dobije izbore koji će se održati u febraru, sigurno vratiti Ronalda u klub.

"Ronaldo je uvijek bio uz Korintijans i širio pozitivnu energiju, doprinoseći klubu na razne načine. On je neko ko voli da se takmiči u svemu što radi. Ako dobijem izbore, vratiću ga u Korintijans. Vidjećemo još na koju poziciju, ali sigurno će biti neka značajna za rad kluba", rekao je Andres Sančez.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC