• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niz napada na fudbalere Hajduka, čuva ih policija

Autor mondo.rs

Fudbaler splitskog Hajduka iz Kameruna prijavio policiji napad huligana u utorak uveče ispred stana u kojem živi. Navodno maltretirani i neki drugi fudbaleri, dobili policijsku pratnju.

  Dalmatinci žive za 'Ajduka, ali ima i onih koji imaju bolesnu ljubav prema klubu. Pojedini, takozvani "navijači", sebi daju za pravo da maltretiraju fudbalere i prete im.

Upravo to se događa u splitskom Hajduku, koji je pre nekoliko dana poražen od autsajdera Rudeša, pa su pojedini huligani pronašli "krivce".

Mediji u Hrvatskoj prenose da je fudbaler iz Kameruna Frank Ohandza prijavio policiji pretnje i napad nekoliko osoba, koji su galamili i bacali predmete prema prozoru stana u kojem živi u Splitu. Policija je dan kasnije privela 23-godišnjaka, osumnjičenog da je učestvovao u incidentu, ali je on sve negirao.  

Prema policijskom zapisniku, nešto posle 21 čas u utorak uveče, ispred stana u kojem živi 26-godišnji kamerunski fudbaler, okupilo se nekoliko osoba je upućivalo pretnje, bacalo kamenice, a jedan je pogodio automobil marke "audi" koji koristi ovaj igrač.

Fudbaler se, naravno, prepao, pa je odmah zvao policiju.

Policija je navela da su huligani vikali: "Majku vam jebemo, otvorite vrata pre nego što dođe policija".

Navodno je još nekoliko igrača doživelo verbalne ili fizičke napade koji nisu prijavljeni. A sve je počelo posle poraza Hajduka na "Poljudu" od Rudeša (2:3). Hajduk je vodio 2:0, ali su gosti dali tri gola za veliki preokret.

Hajduk je tako uvećao zaostatak za vodećim zagrebačkim Dinamom na 9 bodova, a navijači splitskog kluba su pobesneli. Najpre su pozvali igrače na "postrojavanje", tražili su od njih da skinu dresove, pa su ih čak gađali stocama! Torcida se okrenula i protiv uprave, nezadovoljna što će na bolje rezultate i titulu, izgleda, morati još da čeka.

"Igrajte, pič***", "Dobićete batine", "Vi niste Hajduk", samo je deo arsenala uvreda koji su ispalili navijači Hajduka igračima svog kluba, koji su tek uz pratnju polcije to veče napustili stadion.

Pošto je atmosfera oko kluba naelektrisana, policija je odlučila da i dalje obezbeđuje tim, koji je danas otišao na prijateljsku utakmicu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC