• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ova generacija orlića može mnogo"

Autor mondo.rs

Vezista Saša Lukić bio je zapažen u pobedi u Austriji. "Verujem da ćemo dokazati potencijal", poručio je posle utakmice.

 "Ova generacija orlića može mnogo" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mlada reprezentacija Srbije niže pobede i igra sjajno!

Izabranici Gorana Đorovića slavili su u petak na gostovanju Austriji i u uzbudljivom duelu u Beču ostvarili četvrti uzastopni trijumf - 3:1.

Interesantno je da u dosadašnjem toku kvalifikacija maksimalan učinak, osim "orlića", imaju još samo Francuska, Danska, Grčka i Hrvatska.

"Zabeležili smo veoma važnu pobedu i za korak smo se približili našem cilju, a to je osvajanje prvog mesta u grupi. Ovaj trijumf protiv nezgodnog protivnika kakva je Austrija još više dobija na značaju ako se zna da da smo ga zabeležili bez trojice vrlo bitnih igrača Grujića, Živkovića i Radonjića", kaže Saša Lukić, sjajni vezista i standardni član "orlića".

Mladi srpski internacionalac, član španskog Levantea, odigrao je veoma dobar meč, a odličnu partiju zaokružio je u 86. minutu, kada je iznudio penal kojim je Luka Jović ponovo doveo Srbiju u prednost.

"Svi igrači su na najbolji način ispunili svoje zadatke, imali smo pravi pristup svih 90 minuta i za to smo nagrađeni. Ova generacija poseduje zaista veliki potencijal i nadam se da ćemo to i dokazati", dodao je nekadašnji đak i prvotimac Partizana, koji sezonu provodi u Španiji kao pozajmljeni igrač Torina.

"Orlići" posle pobede u Austriji nemaju vremena za predah, jer lete preko Moskve u Jerevan, gde će u utorak igrati protiv Jermenije.

"Najvažnije će biti da se oporavimo i osvežimo pred taj meč. Svakako da imamo ulogu favorita, mislim da je kvalitet na našoj strani, ali to treba da opravadamo na terenu. Pristup mora da bude maksimalan i sigurno da nam motiva neće nedostajati. Svesni smo da bi nam pobeda u tom meču značila mnogo i da bismo eventualnim trijumfom praktično jednom nogom već bili na Prvenstvu Evrope", dodao je Lukić..

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC