• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Brujne je ljut: Selektore, ovo ne valja!

Autor mondo.rs

"Kuva" i u reprezentaciji Belgije, Kevin de Brujne nezadovoljan taktičkim izdanjem "crvenih đavola" protiv Meksikanaca.

Kevin de Brujne, verovatno najbolji fudbaler Premijer lige ove sezone, nezadovoljan je nastupom svoje reprezentacije u prijateljskom meču protiv Meksika (3:3), tima koji je, poput njih, izborio plasman na Mundijal naredne godine.

Vezista "građana" želi da sa Belgijom ostvari dobar rezultat na Svetskom prvenstvu, a veruje da tako nešto nije moguće ukoliko se tim ne popravi taktički.

Reklo bi se direktan udar na selektora Roberta Martineza...

"Dok god ne budemo imali dobar taktički sistem imaćemo problem protiv reprezentacija kakva je na primer Meksiko koji je bio taktički bolji od nas. Prava je šteta što još nismo našli rešenje", upozorio je De Brujne sedam meseci pred početak Mundijala.

Belgija je vodila protiv Meksika dva puta, a onda jurila njihovu prednost... Na kraju - remi.

"Igramo u sistemu koji je previše defanzivan i u kome imamo previše ofanzivnih igrača koji žele loptu. Tada se nađemo u problemu kao protiv Meksika u petak. Imali smo premali posed lopte i nešto mora da se promeni protiv takvih timova", kazao je De Brujne.

NAJNGOLAN

Prvi koji je "digao glas" zbog selektora bio je Rađa Najngolan (Roma) koji nije pozivan za neke mečeve reprezentacije, ali ga je Martinez vratio u nacionalni tim baš pred meč sa Meksikom.

On je poručio i da se nada da će selektor "naći rešenje" za naredne mečeve, a videćemo da li će se on oglašavati po ovom pitanju zbog "mešanja u rad".

Belgija ima jednu od najtalentovanijih generacija koja je prošle sezone zaustavljena u četvrtfinalu Evropskog prvenstva kada je reprezentaciju vodio Mark Vilmots, a u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo se "prošetala" do prvog mesta u grupi sa Grčkom, BiH, Kiprom...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC