• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opa: Kanavarov "rafal" posle poraza Italije

Autor mondo.rs

Bivši mladi reprezentativac Paolo Kanavaro kritikovao je Fudbalski savez Italije i selektora Đanpjera Venturu nakon što "Azuri" nisu izborili plasman na Mundijal prvi put od 1958.

Paolo Kanavaro, odbrambeni igrač Sasuola, osuo je "drvlje i kamenje" po čelnicima Italijanskog fudbalskog saveza, ali i strane igrače, označivši ih kao krivce za šokantnu eliminaciju od Švedske u baražu za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Italija je posle 60 godina ostala bez Mundijala jer je u Milanu odigrala bez golova sa Švedskom, nakon poraza u Stokholmu (1:0).

"Svetsko prvenstvo nije izgubljeno juče, već pre 15 godina kada su oni koji vode naš fudbal počeli da ulažu u strane promašaje i tako ukrali mesta našim igračima. Dali smo im slavu zahvaljujući italijanskim trenerima, koji su i dalje najbolji na svetu. Sada se nadam da ćemo dotaći dno i krenuti u reforme našeg fudbala. Zbogom mumijama koje kontrolišu italijanski fudbal, stigao je prostor za mlade", objavio je Kanavaro na svom Instagram profilu.

Defanzivac Sasuola, mlađi brat bivšeg reprezentativca Italije Fabija Kanavara, žali što golman Đanluiđi Bufon neće postati prvi učesnika šest Mundijala.

"Čast za velikog Bufona koji je izgubio veliku priliku. Uprkos tome što nije uspeo izašao je pred kamere, nadam se da su mu to poslednje suze zbog fudbala. Podržimo mladu Italiju koja dolazi, ovo je moralo da se dogodi kako bismo se probudili", zaključio je Kanavaro, bivši reprezentativac mlade selekcije Italije.

Prvi koji će "platiti ceh" nakon šokantnog poraza Italije biće najstariji selektor u istoriji "azura" Đanpjero Ventura. On nije podneo ostavku posle utakmice u Milanu u ponedeljak uveče, ali italijanski mediji pišu da će to uraditi u toku dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC