• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze u svom stilu: Protiv Brajtona teže nego u LŠ

Autor mondo.rs

"Pobedili smo ih, ali su zaslužili više", kaže Portugalac posle meča svog tima protiv Brajtona.

Ešli Jang postavio je konačnih: Mančester junajted - Brajton 1:0.

Udarcem krilnog napadača "đavoli" su ostvarili sedmu uzastopnu pobedu kod kuće ove sezone u prvenstvu i primakli se Mančester sitiju na pet bodova zaostatka, uz odigran meč više.

Gostujući tim pretio je na "Teatru snova", u nekoliko puta bio veoma konkretan, ali su bodovi ipak ostali na Old Trafordu.

Posle utakmice, Žoze Murinjo je izuzetno hvalio rivala.

"Hoću da budem iskren i da im 'dam' ono što im pripada. Što se mene tiče, verovatno su zaslužili više od rezultata koji su dobili. Igrali su veoma dobro, bili su izuzetno organizovani u odbrani i bili su opasni kad su imali loptu. Iskreno, mislim da je Brajton bio veoma, veoma dobar", rekao je Portugalac.

Ocenivši svoj tim, "Posebni" je rekao...

"Mislim da smo više igrali na duh i srce nego na kvlaitet. Nekad nastup sa previše ofanzivnih igrača ne znači da ste ofanzivni. Imali smo mnogo ofanzivnih igrača na terenu, ali smo izgubili kontrolu u sredini. To je ponekad realnost fudbala, da mnogo napadača nekad dovedu do toga da izgubite ravnotežu i da ne stvorite mnogo šansi", dodao je Murinjo.

Junajted je u subotu ostvario devetu ligašku pobedu sa veznim redom u kojem su bili Nemanja Matić, Pol Pogba i Huan Mata, a u napadima su učestvovali i Markus Rafšord i Antoni Marsijal. Naravno, sa napadačem Romeluom Lukakuom. U drugom delu utakmice Zlatan Ibrahimović zamenio je Matu, a Henrik Mkitarjan Marsijala.

U takvom sastavu, Portugalčev tim ostvario je važnu pobedu, a trofejni menadžer naglasio je da je meč protiv Brajtona bio najteži ove sezone. Teži i od onih u Ligi šampiona.

"Brajton nam je 'dao' verovatno najteži meč koji smo odigrali ove sezone. Imali smo neverovatne šanse pre nekoliko dana (protiv Bazela), ali nismo uspeli da pogodimo, a danas jesmo. Čestitam im na nastupu, a čestitam i svojim momcima. Moji igrači nisu igrali dobro, ali su dali sve i ne zaslužuju loše reči od mene", dodao je Murinjo.

Junajted će sledeći meč odigrati u utorak, protiv Votforda u gostima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC