• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop o Grujiću: Igraće za Liverpul, ali...

Autor mondo.rs

"Razmislićemo o pozajmici, uvijek želimo da pomognemo našim igračima", poručio je Jirgen Klop na pitanje o Marku Grujiću

Jirgen Klop je lično pozvao Marka Grujića i objasnio mu da ga želi u Liverpulu, pa je upravo srpski vezista bio prvo pojačanje njemačkog menadžera od njegovog dolaska na "Enfild".

Međutim, godinu i po dana kasnije, odnosno dvije - ako računamo da je prvih šest mjeseci proveo u Crvenoj zvezdi, Marko Grujić je u Premijer ligi odigrao samo sedam utakmica u crvenom dresu, zbirno nešto više od jednog poluvremena.

Premalo za mladog igrača kome su potrebne utakmice da bi napredovao.

O tome je govorio i njegov menadžer Zoran Stojadinović koji je izrazio nadu da će njegov klijent tokom prelaznog roka biti pozajmljen, ali u neki od engleskih klubova kako bi bio "na oku" svog kluba, kao i da bi protekao period aklimatizacije.

"U pravu je, Marko zaslužuje da igra više", kazao je Jirgen Klop na konferenciji za mediji pred duel sa Brajtonom ove subote i dodao da gaji velike simpatije prema srpskom fudbaleru: "Mnogo volim tog momka, strašno je napredovao u posljednje vrijeme. Sjajno igra glavom, ali ne uspjeva da se izbori za mjesto u timu što sigurno nije najbolje za njega".


Da li je onda realno da narednih šest mjeseci nastupa za neki drugi klub?

"Razmislićemo o pozajmici, uvijek želimo da pomognemo našim igračima", rekao je Klop i naveo da Marka Grujića u budućnosti vidi na "Enfildu"...

"U budućnosti ga vidim u Liverpulu. U ovom trenutku ipak ne igra i moramo da vidimo šta je potrebno da uradimo da bi bilo izvjesnije da se njegovi nastupi dese što ranije".

Koji tim bi mu najbolje "legao"? Svonsi, Brajton, Vest Hem?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC