• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemanja je povređen i igra u nedelju"

Autor mondo.rs

Murinjo ne bi bio Murinjo kada ne bi "igricama" najavio derbi protiv Gvardiole.


Može li Žoze Murinjo da zaustavi Pepa Gvardiolu?

Ovo je pitanje na koje sve zanima odgovor uoči prvog ovogodišnjeg derbija grada Mančestera u kom Junajted pred svojom publikom na "Old Trafordu" (nedelja, 17.30) ima šansu da postane prva ekipa koja je savladala "građane" ove sezone u Premijer ligi.

Rezultat ovog meča bi, potencijalno, mogao da nam odgonetne i da li je borba za titulu već završena, pošto bi Siti u slučaju pobede pobegao na +11, ili tek počinje - minus 6.

Duga je istorija duela dva fenomenalna trenera (Gvardiola ima bolji skor), a Žoze Murinjo nije želeo da govori mnogo o tome. Naglasio je da je za njega ovaj meč "kao i svaki drugi derbi", pohvalio je Siti da "igra veoma dobro", ali i da su obe ekipe bolje nego prošle sezone.

Saopštio je i dobru vest navijačima...

"Zlatan Ibrahimović i Fil Džouns su spremni za ovaj meč, dok ćemo za Felainija znati tek sutra. Nemanja Matić je povređen, ali će igrati... Na Bajia i Kerika jedino ne mogu da računam", saopštio je Žoze Murinjo.


Novinare je zanimalo i da li je Junajted u boljoj poziciji od Sitija s obzirom na to da su Murinjovi igrači "krupniji", što bi mogla da bude velika prednost kod prekida, ali je Murinjo, u svom stilu, ponudio interesantan odgovor.

"Mislim da će se Kompani lako snaći protiv Mate u skok duelu", dobacio je "Specijalni" koji je tako želeo da "poništi" svaku prednost koja bi se tako uoči meča dala njegovim igračima.

Dobra vest stigla je i do Pepa Gvardiolu - David Silva je spreman za nedeljni susret, pa će dva tima nastupiti u praktično najjačim sastavima.

Da li ćemo i ovoga puta gledati "zaključani" Junajted ili otvoreniji? Šta je Pep Gvardiola spremio za novi okršaj sa Žozeom Murinjom?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC