• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter i Pastore? Čini se realno...

Autor mondo.ba

Argentinac nakon fenomenalnih predstava u dresu Palerma nije ispunio očekivanja u Parizu, ali se u Interu nadaju da bi povratak u Italiju sjajnog tehničara vratio u život.

Inter se ove sezone pod vođstvom Lućana Spaletija napokon vratio u vrh Serije A, a u januarskom prelazom roku planiraju dolazak velikog pojačanja kako bi tu i ostali.

Danas se u italijanskim medijima pojavila informacija da Inter u januaru planira "napad" na Havijera Pastorea i Henrika Miktarijana, ali zbog finansijskog fer-pleja kupovina ovih igrača ne čini se vjerovatnom pa na "Meaci" razmatraju mogućnost pozajmice.

"Gazeta delo Sport" navodi da su Pari sen Žermen i Mančester junajted otvoreni za ovu opciju, vjerovatno iz razloga što su plate Pastorea i Miktarijana, koji je u Junajtedu u zadnjih nekoliko mjeseci pao u drugi plan, prevelike da bi ih držali u "garaži" do kraja sezone.

Nakon utakmice protiv Kaena, koju su Parižani sa lakoćom riješili u svoju korist, bivši igrač Palerma je govorio o svojoj budućnosti.

"Kada vas navijači ovoliko vole veoma je teško odlučiti se na odlazak. Trudim se da idem iz dana u dan", rekao je Pastore za francuski "Kanal +" nakon utakmice.

U današnjem izdanju "Le Parizijen" piše da je Pastore već rekao svojim saigračima da napušta Pariz na kraju sezone, a na pozajmicu u januaru bi mogao da pristane iz razloga što želi da igra na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Taj cilj jedino može da ostvari ako bude imao "minute" u klubu.

Ipak, dolazak Argentinca, koji za razliku od Miktarijana ima EU pasoš, se čini vjerovatnijim pošto bi se tako mogla realizovati već ranija spekulacija da će Inter iz kineskog Đangsua, čiji je vlasnik takođe Suning grupa, dovesti Brazilca Ramireša koji bi u timu zauzeo jedino slobodno mjesto za igrača van Evropske unije.

Ono što za sada koči dolazak bivšeg igrača Čelsija je stav Suning grupe da Inter ne može dovesti Ramireša bez obeštećenja, ali ova sitacija bi mogla da se promijeni pošto Brazilac želi da napusti Kinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC