• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo pobesneo na igrače: Smešno!

Autor mondo.rs

Portugalac za remi protiv Lestera okrivio svoje igrače.

Barselona je pobedila u "El Klasiku" i čini se nekoliko dana uoči Nove godine rešila Primeru. Slično je i u Premijer ligi.

Mančester siti nalazi se na odličnom putu da osvoji titulu. Međutim, "građani" u subotu nisu dobili derbi, već je Mančester junajted kiksnuo na gostovanju Lesteru - 2:2.

"Đavoli" su imali sve u svojim rukama, ali su na kraju ostali bez dva boda.

"Kad na ovako teškom gostovanju odigraš nerešeno često moraš da budeš zadovoljan i raduješ se tom bodu. Ali, večeras to nije slučaj. Ovo je bila utakmica koju smo mogli i morali rutinski da dobijemo. Mi smo večeras, mogu to mirne duše da kažem, izgubili dva boda", nervozno je izjavio Murinjio posle remija sa Lesterom.

A, onda se okrenuo svojim igračima...

"Znate, imao neke mlade i neiskusne igrače, toliko da imaju dečje reakcije i greške. Kako vreme prolazi, oni odrastaju i sazrevaju u fudbalu i svakom drugom smislu. A imate igrače koji uvek ostanu deca i ništa ne mogu da nauče. Smešno je što su oni danas promašili. Baš je smešno. Evo, recimo, mali Skot Mektominej danas nije igrao. On je klinac, mora puno da nauči i naučiće, jer je prošle godine igrao s klincima, ali on na terenu ne donosi detinjaste odluke. Neki drugi igrači, pak, ostanu takvi zauvek", sve oštriji je bio Mourinho.

Posebno se razljutio kod jednog prekida pred kraj utakmice.

"Kod prekida pred kraj utakmice sam rekao Ešliju Jangu kako da reorganizuje odbranu jer je Smoling bio povređen i više nije mogao dobro da pratiti protivničke igrače. Tačno sam mu rekao kako moraju stajati, ali ma kakvi. Da su me slušali, ne bismo primili taj gol", krivio je sve Murinjo.

Junajted je imao ogromne prilike iz kojih je bilo teže promašiti. Lingard je zatresao stativu umesto da pošalje loptu u prazan gol...

"Neverovatno. To su ziceri koji se moraju iskoristiti. Ali, nisu samo problem promašene prilike, jeftino smo gubili lopte u čistim kontrama i u još nekim laganim situacijama", podvukao je Murinjo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC