• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar o "horor" povredi 2014: Nisam osećao noge

Autor mondo.rs

Brazilac se u intervjuu Đerardu Pikeu prisetio naprsnuća pršljena u meču sa Kolumbijom u četvrtfinalu Mundijala i kako je bio privremeno paralizovan. Lekar mu je objasnio da je imao sreće jer su ga dva centimetra delila od kraja karijere

Brazilci Mundijal u domovini 2014. godine pamte po debaklu od Nemačke u polufinalu (7:1) i što nisu iskoristili to što su igrali pred domaćim navijačima.

Mnogi ocenjuju da je težak poraz usledio zbog toga što na meču protiv "pancera" nisu mogli da računaju na Nejmara. Napadač Brazila zaradio je tešku povredu leđa na četvrtfinalu protiv Kolumbije, kada je u njega kolenom "uleteo" Huan Zuniga.

Nejmar
Izvor: YouTube

Nejmar se dugo oporavljao posle toga, a malo je poznato koliko je to ozbiljna povreda bila.

"Pokušao sam da ustanem posle pada, ali sam osećao tako jak bol da mi je glava ostala na tlu. Sećam se da mi je Marselo rekao: 'Ne, ne, zvaću doktora', a ja sam to odbio i objasnio mu da želim da nastavim da igram jer želim da postignem gol", prisetio se teške povrede nejmar u intervjuu Đeraru Pikeu, fudbaleru Barselone, za "Players tribune".

Zbog toga što je povredio Nejmara u meču četvrtfinala i onemogućio ga da nastavi Svetsko prvenstvo, navijači Brazila pretili su Huanu Zunigi da neće živ napustiti zemlju

"Nisam mogao da se okrenem kada su lekari ušli na teren. Nisam mogao da pomerim noge, kada me je lekar pomerio počeo sam da plačem, jer sam osećao neverovatnu bol, a nisam mogao da pomeram donji deo tela. Nisam osećao nista ispod struka, pa su me odmah odveli u bolnicu na stadionu. Tu su me ostavili, a ja nisam mogao ništa. Osećao sam samo veliku bol i shvatio sam da ne mogu da se vratim na teren", prepričao je "horor" koji je preživeo Nejmar.

Zvezda Pari sen Žermena objasnio je koliko je povreda bila ozbiljna i koliko je ustvari imao sreće.

"U bolnici su mi uradili testove. Lekar mi je tada rekao: 'Imam dve vesti za tebe – dobru i lošu. Loša je ta što nećeš moći da igraš do kraja Svetskog prvenstva, a dobra je što ćeš moći da hodaš posle svega. Da je udarac bio samo dva centimetra u stranu, završio bi sa fudbalom. Odvezli su me kući helikopterom, u invalidskim kolicima, jer nisam mogao da pomeram noge, a onda je usledila loša nedelja koju sam gledao na televizoru i debakl protiv Nemačke", ispiričao je brazilski fudbaler.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC