• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Zaboravite cijenu, razmišljajte o kvalitetu

Autor mondo.ba

"Donijeće nam kvalitet. Zato smo ga doveli, zato nam je i bio interesantan. Ne određujemo mi cijene, to radi tržište", rekao je Jirgen Klop.

Jirgen Klop, pozvao je navijače da ne razmišljaju o 75 miliona funti (oko 85 miliona evra) koliko je plaćeno Southemptonu za Virdžila van Dajka (26), nego o njegovom kvalitetu i onome što može donijeti timu.

Van Dajk će zvanično postati igrač Liverpula 1. januara naredne godine, a Klop je uvjeren da će Holanđanin donijeti puno dobrog klubu.

“Donijeće nam kvalitet. Zato smo ga doveli, zato nam je i bio interesantan. Ne određujemo mi cijene, to radi tržište. Navijači Liverpula trebaju zaboraviti cijenu. Razgovaramo o igraču i onome šta nam može donijeti. kvalitet, pozitivan mentalitet, karakter i zato smo zaista sretni zbog njegovog dolaska“, rekao je Klop za britanske medije.

Van Dajk je karijeru počeo u Groningenu iz kojeg je 2013. godine prešao u škotski Seltik. Dvije godine kasnije stigao je u Sautempton, gdje je stekao reputaciju jednog od najboljih centralnih odbrambenih igrača Premijer lige. Za “svece“ je odigrao 80 takmičarskih utakmica i postigao sedam golova. U dresu Holandije nastupio je 16 puta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC