• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo se obrušio na legendu Junajteda

Autor mondo.rs

"Ostaće upamćen kao odličan fudbaler, a ne kao komentator", kaže Žoze Murinjo o Polu Skolsu.

Poznato je da Žoze Murinjo ne trpi kritiku. Pa kad ona dolazi i iz usta legende kluba čiji je trenutno trener.

Tako se Portugalac obrušio na Pola Skolsa koji je pritikovao igru zadnjeg reda Mančester junajteda, a pogotovo najskupljeg igrača tog kluba - Pola Pogbe.

Posle subotnjeg remija sa Sautemptonom (0:0), Skols je za Pogbu rekao da "ne izgleda kao fudbaler koji donosi razliku i pobede".

"Takav bi bar trebalo da bude fudbaler koji je koštao 100 miliona evra", poentirao je 43-godišnji Skols, koji je sada TV komentator.

Dodao je da Pogba deluje tromo na terenu i zapitao se da li on uopšte trenira kako treba.

"Gledao sam ga u Juventusu. Bio je radnik, veliki radnik, gledao sam ga kako trči, ulazi u duele, daje golove. Uticao je na igru. Gde je sada taj Pogba?. Takvom fudbaleru niko u Engleskoj ne bi mogao da bude ni do kolena, ali se od njega traži da igra nešto što mu ne odgovara. To je odgovornost trenera", ocenio je Skols.

Međutim, posle pobede nad Evertonom u ponedeljak 2:0, Murinjo je dobio svojih pet minuta da kaže šta misli o Skolsovim primedbama.

"Jedino što Skols radi jeste da kritkuje. On ne komentariše, on kritikuje. To su različite stvari. Ostaće upamćen u istoriji kao fenomenalan fudbaler, ne kao komentator. O Skolsu volim da razmišljam kao takvom, sjajnom igraču koji je dao mnogo klubu koji trenutno ja predstavljam".

Što se tiče Pogbe, Murinjo kaže da zna da se Francuz uvek trudi da bude najbolji.

"Nekad igra odlično, nekad dobro, nekad ne igra dobro. Nije Pogba kriv što zarađuje više novca od Skolsa. Ako jednog dana odluči da bude trener, želim mu da bude uspešan bar 25% onoga koliko sam ja. A tih 25% je otprlike šest šehara od svih trofeja koje sam osvojio", uzvratio je Murinjo.

Imao je i ovu opasku:

"Postoji nekoliko bivših igrača Junajteda koji kritikuju klub samo zato što bi voleli da su sada u njemu. Znam da bi to voleli, ali to nije problem koji ja mogu da rešim".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC