• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo objavio RAT Konteu: Bar nisam nameštao...

Autor mondo.rs

Postalo je lično - temperamentni Portugalac nije birao reči kada je govorio o svom kolegi iz Čelsija.

Antonio Konte i Žoze Murinjo imali su ozbiljan sukob nakon pobede Čelsija nad Junajtedom (4:0) kada je Portugalac optužio Italijana da se "preterano radovao", ali su se ubrzo stvari između njih vratile u normalu.

Sve do pre neki dan...

Žoze Murinjo je, po ko zna koji put u karijeri, govorio o stvarima za koje nije bio ni upitan, sve u cilju kako bi sebe stavio u "žižu javnosti", a ne loše igre svog Mančester junajteda.

Optužio je svoje kolege, među njima i Antonija Kontea, da se "ponašaju kao klovnovi kraj aut-linije", objasnivši da to nije njegov "stil" i da to što ne "luduje" ne znači da je izgubio strast za fudbalom. Osim što su se svi odmah prisetili da je i on svojevremeno burno proslavljao golove - nije se dugo čekao odgovor menadžera Čelsija, koji pamti...

Naveo je da Murinjo možda ima "amneziju", pa se ne seća šta je radio!

Istog dana, odmah nakon meča protiv Derbija u FA Kupu, oglasio se ponovo "Specijalni" i u početku se činilo da će samo održati lekciju novinarima kako da rade svoj posao.

"Ne krivim Antonija Kontea. Mislim da bi novinari trebalo da se izvine obojici pošto je pitanje koje mu je postavljeno pogrešno i zato je imao takvu reakciju. Ne krivim ga stvarno, mene ste pitali za moju strast i ja sam govorio o sebi, a onda je ispalo da sam rekao da se on ponaša kao klovn. Novinari nisu imali hrabrosti da primete kako se ponaša, pa su rekli da je Murinjo naveo da se on 'ponaša kao klovn'", počeo je Murinjo svoje dugačko izlaganje za koje se odlično spremio, ali sve vreme se činilo da će biti jedno "ALI".


I usledilo je...

Podsetio je da je "trčao 50 metara i proklizao na kolenima" i "skakao u publiku", ali da je uspeo da se promeni i da na drugačiji način kontroliše svoju strast.

"Ono što sam pokušavao da kažem je da sam se tako ponašao ranije, a da sad bolje kontrolišem moju strast prema igri. Opet kažem - ne krivim ga. Grešio sam u prošlosti, ali ono što se meni nikad nije desilo, niti neće, je da budem suspendovan zbog nameštanja mečeva!".

Očigledno je bilo da je Murinjo ovde pokušao da potkači Antonija Kontea koji je bio optužen da "nije prijavio pokušaj nameštanja meča" dok je bio trener Sijene, zbog čega je prvobitno bio suspendovan deset meseci, ali je na kraju oslobođen svih optužbi.

Kada je ovo predočeno i Murinju, on je ovako odgovorio...

"Stvarno?", kazao je Portugalac koji će opet za svoje ratove iskoristi novinare pošto napada druge govoreći "uvijeno".

Verovatno mu ni Konte neće ostati dužan, a pogledajte kako je temperamentni Italijan prethodni put, na italijanskom, govorio na konferenciji za medije kade je spomenut skandal sa nameštanjem mečeva koji ga očigledno "boli".

Konte
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC