• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar lomio Tuluz, a sad "ono pravo" - Real!

Autor mondo.rs

Brazilac nije došao u Pariz da bi im pomogao da pobede ekipe poput Tuluza - to mogu i bez njega - bitna je samo Liga šampiona.

Fudbaleri Pari sen Žermena upisali su i 21. pobedu iz odigranih 25 mečeva u Ligi 1 pošto su na gostovanju na jugu Francuske savladali Tuluz 1:0 (0:0).

Strelac pobedonosnog gola bio je najskuplji fudbaler svih vremena, Nejmar, koji je u 68. minutu "izlomio" odbranu Tuluza, napravio seriju driblinga iskosa sa leve strane, a onda u padu šutirao i savladao Albana Alfonta, jednog od najtalentovanijih čuvara mreže Francuske.

Podjednako talentovan, ali nešto iskusniji, Alfons Areola na drugoj strani nije imao mnogo posla jer su njegovi igrači loptu u posedu čuvali 80% vremena.

Bila je to dobra uvertira "svetaca" pred meč sezone protiv Real Madrida...

Parižani će u sredu gostovati na "Santjago Bernabeuu" i tu će im biti potrebna pomoć Nejmara koga nisu platili 222 miliona jer su imali problema protiv timova poput Tuluza, već da bi "izbacivali" najveće klubove Evrope.

Videćemo kako će se Brazilac, koji u domaćem prvenstvu ima 19 golova i 11 asistencija, snaći protiv "kraljevskog kluba" koji se uveliko interesuje za njega.

U dresu Barselone ima pozitivan skor sa njima - četiri pobede, remi i tri poraza, a postigao je i tri gola i zabeležio pet asistencija u najvećem derbiju na svetu "El Klasiku". Videćemo da li će protiv Reala, sada u dresu Parižana, imati pomoć Edinsona Kavanija koji je propustio današnji duel, zvanično zbog povrede kuka, a nezvanično jer je Unai Emeri želeo da ga odmori.

TULUZ:
Lafont - Sila, Amijan Adu, Diop, Jago - Imbula Vanga, Kauzak, Blin - Gradel, Sanogo (Delor) i Žan (Mubele).

PSŽ: Areola - Alves, Markinjos, Kimpembe, Berčiče - Dijara (Verati), Rabio (Pastore), Lo Selso - Nejmar, Mbape i Di Marija (Draksler).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC