• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao je iz Sparte i spustio rampu Junajtedu!

Autor mondo.rs

Golman Njukasla imao debi iz snova. Njegov tim pobedio je ekipu Žozea Murinja i pobegao iz zone ispadanja.

Pričaće se o golmanu Martinu Dubravki, pričaće se o peti Dvajta Gejla i golu Meta Ričija. Pričaće se o najvećoj pobedi Njukasla ove sezone i drugom porazu Junajteda u poslednja tri kola.

Slovački čuvar mreže bio je heroj uzbudljive utakmice. Doskorašnji golman Sparte iz Praga stigao je iz Češke u Englesku ovog leta, iznenadno dobio šansu da baš ove nedelje debituje i bez greške je uradio ono što je Rafa Benitez i zahtevao.

Njukasl - Mančester junajted 1:0 (0:0)

U prvom poluvremenu, Dubravka je "skinuo" čist zicer Antoniju Marsiju posle perfektnog dodavanja Nemanje Matića, koga je u nadoknadi vremena takođe sprečio da pogodi, i to sa nekoliko metara udaljenosti!

Kada golman nije bio u prvom planu, jesu njegovi saigrači "iz polja", koji su na momente i životom branili svoj gol i uz to našli način i da savladaju Davida De Heu. Dogodilo se to u 65. minutu, kada je Dvajt Gejl u gužvi perfektno, petom, proigrao Meta Ričija, koji je ostao sam i lako zatresao Špančevu mrežu.

"Đavoli" su napadali do kraja, ali je Benitez ipak naneo čak šesti poraz Murinju u njihovim međusobnim duelima, pa Portugalac sada ima lošiji skor (devet poraza) samo protiv Pepa Gvardiole. Ovim neuspehom, "đavoli" su omogućili trećeplasiranom Totenhemu da im se približi na četiri boda zaostatka, a Mančester sitiju da od ovog kola ima 16 poena prednosti.

Sa druge strane, Njukasl je ušao u utakmicu sa jako lošim skorom kod kuće i navijačima je ipak poklonio prvu ligašku pobedu na Sent Džejms parku još od 21. oktobra. I to nad Mančester junajtedom, za beg iz zone ispadanja!

Pročitajte današnje rezultate i pogledajte tabelu Premijer lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC