• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović pred Borac: Očekujem uspjeh

Autor mondo.ba

Bijeljinski Radnik će na proljećnoj premijeri dočekati Borac iz Banjaluke u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Mladen Žižović, FK Radnik - FK Borac, izjava Izvor: MONDO/Samir Cacan

Trener semberske ekipe Mladen Žižović, nekadašnji je fudbaler banjalučkih crveno-plavih, ali neće imati razumijevanja za goste u nedjeljnom meču na Gradskom stadionu u Bijeljini. 

"Slijedi nam pravi i istinski derbi protiv ekipe Borca u kojoj sam proveo tri uspješne godine kao igrač i gdje još ima fudbalera sa kojima sam nekada dijelio svlačionicu. Međutim, u ovom susretu sada kao trener Radnika očekujem uspjeh i da se odlijepimo bodovno, mada će biti izuzetno teško, s obzirom na sve rezultate u pripremama koje je Borac ostvario. Smatram da imamo dovoljno znanja da ispunimo sve što se od nas očekuje i pozivam navijače da nas podrške u našoj namjeri", izjavio je Žižović, a prenio klupski sajt Semberaca.

Kapiten Radnika Dino Beširović uvjeren je u pobjedu, koja bi bijeljinskom timu stvorila više nego realne šanse za šestu poziciju na tabeli, koja vodi u Ligu za šampiona.

"Sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv Borca, jer su nam dužni od jesenas, kada smo u svojstvu boljeg tima na sopstvenoj grešci izgubili dobijenu utakmicu. Mi smo odlično trenirali tokom cijelog pripremnog perioda, vjerujem da ćemo u nedelju izvojevati pobjedu i da ćemo iz kola u kolo kao ekipa napredovati ka našem cilju, a to je šesta pozicija. Nadam se da će uz Božju pomoć ekipa biti na okupu tokom cijele sezone i da povrede neće uticati na sastav tima i rezultate koji se od nas očekuju", optimista je kapiten Radnika.

Utakmica između Radnika i Borca na rasporedu je u nedjelju s početkom u 14.30 časova uz direktan prenos na BHT 1. Meč će suditi Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC