• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo NEĆE da pohvali De Heu: Ništa posebno!

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo najviše prezire kada se o njegovom timu priča kao defanzivnom, pa je stoga odbio da prokomentariše i sjajno veče svog golmana.

Zvanična statistika kaže da je David de Hea prošle noći na "Sančez Pishuanu" imao čak osam odbrana, što je najviše što je golman Mančester junajteda imao u Ligi šampiona još od maja 2011. kada se razbranio Van Der Sar, ali nije zaustavio Barsu.

De Hea je uspeo da zaustavi Sevilju i da očuva šanse svog tima za plasman u narednu rundu ovog takmičenja, ali za to nije dobio pohvalu svog trenera (!?).

Žoze Murinjo je ponovo na konferenciji za medije imao "odbrambeni stav" i ljutio se na svako legitimno pitanje o lošoj igri njegovog tima, i slabim nastupima Pola Pogbe, a toliko ga nerviraju priče o defanzivnom fudbalu da nije želeo da kaže ni "bravo" za De Heu.

Jer bi to značilo da su zaista igrali defanzivno…

"De Hea? Imao je jednu sjajnu odbranu i onda ništa posebno više. Sve su to bili laki udarci, jednostavni i statični. Udarci koji idu u oblake i u publiku za mene nisu pravi udarci, imali su jednu šansu i David je odlično odbranio i to je to", kazao je Murinjo.

Na konferenciji za medije se takođe dotakao ove teme i kazao da su utakmice bez primljenog gola zasluga celog tima i da ih je bilo i dok je Serhio Romero stajao na golu.


Zanimljivo, dok je odbijao da "potapše po leđima" Davida de Heu, pohvalno je govorio o Polu Pogbi sa kojim, navodno, ima sukob… Ostavio je najskupljeg svog igrača na klupi, ali morao da ga uvede posle povrede Andera Erere.

"Dao nam je stabilnost, imali smo dobre procente lopte i on ima deo zasluge za to. Zadovoljan sam i Matićem", rekao je menadžer Junajteda.

Na drugo pitanje o Pogbi nije hteo da odgovara…

"Svi me pitate za Pogbu, a trebalo bi za Skota Mektomineja. Bio je sjajan, sve je uradio dobro, imao je odličan presing na Banegi i zaustavio ga u potpunosti", okrenuo je na priču koja njemu odgovara Murinjo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC