• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko rekorder Evrope!

Autor mondo.ba

Kapiten selekcije Bosne i Hercegovine upisao se sinoć u anale evropskog fudbala!

Centarfor Rome Edin Džeko je sa dva postignuta gola bio najzaslužniji za pobjedu nad Napolijem (2:4) u derbiju 27. kola italijanske Serije A, ali i stigao do brojke od 50 pogodaka u šampionatu.

POVEZANE VIJESTI

Edin je braneći boje Volfsburga 66 puta tresao mreže u Njemačkoj na 111 utakmica, potom je preselio u Englesku, gdje se u dresu Mančester sitija 50 puta upisivao u strijelce na 130 mečeva, a sinoć je stigao do kote 50 i u prvenstvu Italije u samo 95 susreta.

Koliko golova treba Džeki da bude poštovan?

U „Derbiju Sunca“ u Napolju, sredinom prvog poluvremena napadač „vučice“ je karakterističnim pogotkom glavom pogodio za 2:1 gostiju iz Rima, da bi u 73. minutu, u jeku napada Napolitanaca, preciznim udarcem u suprotan ugao praktično „prelomio“ utakmicu - 3:1.

Bravo!

"Džeko je snažno odgovorio na kritike. Dugo smo razgovarali i shvatio je da mora više da se trudi. Bio je veoma dobar u situacijama kada nas je Napoli pritiskao i to mi se posebno dopada", izjavio je Eusebio di Frančesko poslije pobjede u Napulju.

Trener Rome je svog napadača uporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem.

"Veoma se dobro snalazi između protivnikovih linija. On je prava 'devetka' kada je blizu gola, ali umije da odigra dobro i na drugim dijelovima terena. Nema mnogo igrača poput njega. Zlatan Ibrahimović, takođe, može to i on je posvećeniji tim zadacima, dok Džeki ponekad nedostaje motivacije. Često više razmišlja o onome što je trebalo da uradi, nego o onome što bi trebalo da uradi. Ovaj put, više se koncentrisao na svoj sljedeći potez i to je dobra stvar", istakao je Di Frančesko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC