• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Junajted - Liver, ne mogu zamisliti veći meč

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Niko ne leti protiv Mančester junajteda. Oni su previše snažni, fizički i taktički i to je istina. Nije to bitka dvije različite fudbalske filozofije, nego utakmica dva veoma dobra fudbalska tima", rekao je menadžer Liverpula.

Mančester junajted i Liverpul danas će na "Old Trafordu" odigrati 170. veliki engleski prvenstveni derbi. Jirgen Klop, menadžer tima sa "Enfilda" tim povodom izjavio je da se radi o najvećoj utakmici koju može zamisliti.

Dva ljuta rivala ove sezone se bore za jedno od četiri mjesta koja vode u Ligu šampiona. Pred početak sezone imali su i šampionske ambicije, ali se ispostavilo da je Mančester siti neuhvatljiv, pa Junajted i Liverpul trenutno vode borbu za drugo mjesto.

Uoči današnjeg derbi domaćin ima dva boda više.

"Ovo je najveća utakmica koju mogu zamisliti i radujem se tome. Moramo biti na sto odsto naših mogućnosti, ako ne i više od toga ukoliko želimo uzeti nešto na 'Old Trafordu'", kazao je Klop, a potom se osvrnuo na priče o defanzivnom Junajtedu Žozea Murinja:

"Ovaj Junajted tim ima specifičan način igranja fudbala i to je sve. Moraćemo znati da se odbranimo tamo, svime što imamo na raspolaganju, a ne kockati se i misliti da možemo letjeti po terenu protiv njih. Niko ne leti protiv Junajteda. Oni su previše snažni, fizički i taktički i to je istina. Nije to bitka dvije različite fudbalske filozofije, nego utakmica dva veoma dobra fudbalska tima. Kada Junajted bude napadao, nadam se da će se svi moji igrači uključivati u odbranu gola. Ako neko kaže da smo u tom trenutku parkirali autobus, onda ćemo ga i parkirati."

U dosadašnjih 169. prvenstvenih derbija Mančester junajted je uspješniji, jer je ostvario 67 pobjeda naspram Liverpulovih 55. Neriješeno je završilo 47 utakmica.

Današnji derbi na "Old Trafordu" igraće se sa početkom u 13.30 sati. Junajted je poslije 29 kola na drugom mjestu sa 62 boda, a Liverpul na trećem sa 60.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC