• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Janković: Ma, može i kao na Etihadu

Autor mondo.rs

Marko Janković o derbiju i šansama Partizana

 Marko Jovanović 157. vječiti derbi FK Crvena zvezda FK Partizan Izvor: MN PRESS

Da li će Partizan ostati "živ" ili definitivno biti "mrtav" u borbi za šampionsku titulu, saznaćemo u subotu, kada je na stadionu "Rajko Mitić" poslednji derbi u sezoni.

Već u prvom meču plej-ofa Superlige Srbije najveći beogradski rivali odmeriće snage. "Parnom valjku" trijumf bi doneo otvorenu borbu sa crveno-belima za tron, dok bi remi i poraz Zvezdu na korak približili tituli.

Zdjelar: Mažić sudi, neće biti problema


Uoči 157. "večitog derbija" u Sportskom centru "Teleoptik" održan je "medija dej", gde su novinare ugostili igrači Partizana - Saša Zdjelar, Marko Janković i Danilo Pantić.

Crnogorski reprezentativac očekuje da trijumf protiv crveno-belih sačuva vrlo dobru klupsku atmosferu i da Partizan potpuno vrati u borbu za pehar.


Navijači

"To nema velikog uticaja na nas. Mi igramo fudbal, a to što se dešava na tribinama nije nešto čemu bi trebalo da se bavimo."

"Malo smo odmorili glavu i sada se spremamo za derbi. Nema potrebe za specifičnom najavom te utakmice, a nadamo se pozitivnom rezultatu za nas. Sve je pod kontrolom, super je atmosfera, ušli smo u ritam i nadam se da će tako da ostane do kraja prvenstva", rekao je okupljenim novinarima Marko Janković.

Mladi krilni napadač Partizana kaže da nema pritisak pred derbi.


"Nema potrebe da imamo pritisak. Važno je da mirno uđemo u meč i damo sve od sebe, rezultat će doći sam po sebi. Dugo, od kada sam u Partizanu, nismo izgubili nijedan derbi, tako da bi trebalo malo i oni da se zapitaju."

Mančester junajted je u subotu sprečio Sitijevu proslavu titule. Na pitanje da li bi voleo da slično ponovi i Partizan, Janković je odgovorio: "Što da ne... I dalje smo matematički u igri i dok god je tako mi ćemo se nadati. Pošle sezone je bila slična situacija, na nama je da dobijemo sve do kraja, a da li će oni da kiksnu ili neće je na njima."

A, da se ponovi i tok kao na Etihadu?

"Ako mi osvojimo sva tri boda, neka bude kako god...",
rekao je Janković.

Fudbaler Partizana obećao je da se neće previše obazirati da skaute, koji će se i za ovaj derbi u velikom broju okupiti na tribinama stadiona u Humskoj.

"Nemam
tremu. Kod mene ne postoji takvo opterećenje nikada. To su utakmice zbog kojih se igra fudbal, kada se rađaju junaci. Spremam se sasvim normalno kao i pred svaki meč. Meni je bitno da ono što trener bude tražio od mene odradim najbolje moguće. E, sada, o skautim i drugim klubovima ne razmiljam. O tome da li je ovo moj poslednji derbi ili nije - razmišljaću kada dođe kraj sezone", podvukao je Marko Janković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC