• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ožeg menja golove za pobedu, "Nema" Miletić iskren

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana svesni su da su očajno odigrali u 157. "večitom derbiju. Ognjen Ožegović menjao bi sve golove za pobedu u derbiju, dok je Nemanja Miletić, analizirajući lošu partiju, krenuo od sebe...

 Ognjen Ožegović Nemanja Miletić Crvena zvezda Partizan 2:1 Izvor: MN PRESS

Partizan je još jednom kada je "morao" odigrao loše i izgubio. Slično kao u Plzenju protiv Viktorije, crno-beli su u subotu u "večitom derbiju" imali imperativ pobede.

Ali...

Umesto raspoloženog, rastrčanog i napadački nastrojenog "parnog valjka", videli smo tim koji od prvog minuta delovao bezvoljno i bezidejno.

Zvezda je novi šampion i bolja je od Partizana!


Zvezda je pobedila 2:1, čime se Partizan oprostio od titule prvaka. Jedine dve svetle tačke u crno-belim dresovima bili su Ognjen Ožegović i Vladimir Stojković.

Napadač Partizana dan posle derbija iznosi utiske.

"Loše smo otvorili utakmicu, nismo uspeli da ostvarimo pas igru i Zvezda je presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću źelju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača da niko nije imao veću želju od nas. Jednostavno, dogodio se splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta, posle kojih je bilo teško izdići se. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati", rekao je Ožegović.

Derbi je ostao i u senci nereda na tribinama.

"Dešavanja na tribinama su se desila u trenutku kada smo igrali dobro i pritiskali protivnika. Dosta je bilo ispresecane igre."

Ožegović je u poslednjem minutu samo ublažio poraz golom iz penala.

"Dva penala su bila na meni u dva derbija, ali naźalost osim onog u prvom, ovaj drugi mi ništa ne znači. Bambi (prim.out Zoran Tošić) je odlično šutirao, ali sreća nije bila na našoj strani, negde je nismo ni zaslužili. Žao mi je što Bambi nije više igrao, jer je iskusan sa mnogo utakmica ovakvog naboja. Istina je da bih menjao sve golove u sezoni za pobedu u derbiju."

Napadač Partizana veruje da će njegov tim sezonu, ipak, završiti osvojenim trofejom.

"Ostaje nam da se okrenemo Kupu i da u nama proradi inat i pobedimo sve do kraja."


Nemanja R. Miletić imao je jedno od lošijih izdanja u dresu Partizana, možda i najlošije od kada je stigao prošlog leta u Humsku. Iskusni štoper pogrešio je kod drugog gola Zvezde.

"Sami sebe smo pobedili. Nismo ušli u utakmicu kako treba i jednostavno smo svi igrali ispod nivoa, a prvo krećem od sebe. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali je već bilo kasno jer su nas presekla dva gola, a Zvezda je to znala da sačuva. Još jednom kaźem, krivo mi je, ali vreme ne mogu da vratim. Od kuknjave nema ništa! Koliko god da je teško, moramo se okrenuti ka Čukaričkom", rekao je "Nema" Miletić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC