• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte "pecnuo" Murinja: Moja "stotka" impresivnija

Autor mondo.rs

Menadžeri koji su se tokom zimskih mjeseci prozivali iz sedmice u sedmicuće vjerovatno nastaviti rat poslije najnovije izjave Antonija Kontea.

Antonio Konte je u četvrtak protiv Barnlija vodio Čelsi po 100. put u svim takmičenjima, a njegovi fudbaleri potrudili su se da taj jubilej protekne u pobjedničkom raspoloženju, čak iako je sve realnije da Italijan "plavce" neće voditi na pripreme za sljedeću sezonu...

Čelsi je davno izgubio sve šanse da se bori za titulu, čak je i Liga šampiona pet bodova daleko, u Ligi šampiona su "pali" na prvom nokaut koraku, ali tu je još FA Kup.

Uoči polufinalne utakmice protiv Sautemptona novinari su ga pitali baš za 100 nastupa na klupi Čelsija u kojima je ostvario 65 pobjeda. Od njega je u istom opsegu uspješniji Žoze Murinjo (72), mada se  Italian do kraja ne slaže sa tim.

"Lijepa statistika, ali mislim da smo morali više ove godine. Murinjo je imao 72? Pričamo o sjajnom menadžeru, ali ne zaboravimo da je to bilo baš davno. Sada nije tako jednostavno, bar ja tako mislim. Sa ovakvim Čelsijem, u ovom momentu...", kazao je Konte.


Slučajno ili namjerno - prizvao je novinare da nastave da ga propituju o Murinju, menadžeru s kojim je tokom zimskih mjeseci ratovao na svakoj konferenciji za medije.

"Drugačija je era, potpuno drugačija u istoriji jednog kluba, to je jedini razlog".


Podsjetio je i da je s Juventusom osvojio titulu nakon što je klub dvije godine zaredom bio sedmoplasirani, dok je u još goroj poziciji baš Murinjo, u svom drugom mandatu, ostavio Čelsi "na čuvanje" - na tek desetom mjestu na tabeli.

Vidjećemo kako će "Gospodin Specijalni" reagovati na ovo "peckanje" i da li će ih sudbina spojiti u finalu FA Kupa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC