• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep: Svi za Turea!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Trener Mančester sitija izjavio je kako će njegovi igrači sutra protiv Brajtona igrati za Jaju Turea, koji na kraju sezone napušta engleski klub.

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je kako će njegovi igrači sutra igrati za Jaja Turea (34), koji na kraju sezone napušta engleski klub.

"Jaja je pomogao klubu da svakim danom bude sve bolji i bolji. On je jedan od najvažnijih igrača u našoj istoriji i sutra ćemo igrati za njega", kazao je Gvardiola na konferenciji za medije.

Dodao je da je Ture fudbaler sa sjajnim karakterom koji se ne boji nikakvog protivnika.

"Jednostavno voli fudbal i ne boji se pritiska. Želim mu sve najbolje, a ako on želi nastaviti igrati, siguran sam da ima mjesta u Premijer ligi i dalje", rekao je trener "građana".

Siti će ugostiti Brajton 9. maja u pretposljednjem kolu prvenstva, a meč neće imati rezultatski značaj za domaće, koji su još ranije obezbijedili titulu šampiona.

Ture je u Mančester siti stigao 2010. godine iz Barselone za 27 miliona evra. Za klub sa "Etihada" odigrao je 315 zvaničnih utakmica i postigao 82 gola.

Sa Sitijem je osvojio tri naslova šampiona Engleske i dva Liga kupa, te po jedan FA kup i Superkup. U dresu reprezentacije Obale Slonovače upisao je 100 nastupa uz 19 pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC