• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Muslin želi neuspeh reprezentaciji Srbije

Autor mondo.rs

"Do rastanka sa bivšim selektorom je došlo kad je počeo da sarađuje sa menadžerima", izjavio je Uroš Zeković, zamenik genseka Fudbalskog saveza Srbije, povodom izjave Slavoljuba Muslina za ruske medije o tome kako je smenjen

 FSS-odgovorio-Muslinu-zasto-je-smenjen-sa-mesta-selektora. Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Zamenik generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Uroš Zeković izjavio je da nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin izjavama za ruske medije uoči početka Mundijala želi da poremeti atmosferu u reprezentaciji.

Muslin je u intervjuu za "Sovjetski sport" između ostalog rekao da je otišao iz FSS jer mu se "neko iz vrha Saveza mešao u posao" i da je "očigledno čačnuo nečije interese odozgo".

Zeković navodi da je selektor prekršio pravilo jer je sarađivao sa menadžerima i da je to bio razlog zbog kojeg je sa njim prekinuta saradnja.

"Kada je Muslin postavljen za selektora imao je dva zadatka, da napravi rezultat i da ne sarađuje sa menadžerima. Do razlaza je došlo kad je prekršio drugo pravilo i počeo da se sarađuje sa menadžerima. To vrlo dobro znaju pojedini igrači, menadžeri... Pa, uostalom ne tako davno je o tome govorio Mateja Kežman koji je menadžer Sergeja Milinkovića-Savića. Kežman je tada između ostalog naveo da je odbio Muslinove ponude za kombinacijama. Da li je potrebna veća potvrda od te? Odlaskom Muslina sprečeno je da se realizuju samo i isključivo lični intersi bivšeg selektora", rekao je Zeković.

Zeković ima i vrlo jasan odgovor na pitanje zbog čega je Muslin baš sada odlučio da progovori o odlasku iz FSS.

"Pokušava da poremeti atmosferu u reprezentaciji i stručnom štabu. Želi neuspeh, pa kako bi se on onda predstavio kao veliki trener. Veliki trener koji je od završetka kvalifikacija nije uspeo da pronađe inostrani angažman. Kao i pojedinici iz određenih klubova želi da se dogodi nešto negativno zbog toga što mu nije dozvoljeno da bude menadžer", poručio je Zeković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Aaaaa,znači već imaju krivca za povratak kući,nakon utakmice protiv Brazila

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC