• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salahov rođendanski poklon: Igraće!!!

Autor mondo.rs

Egipćani optimisti pred start na Mundijalu.

Milorad Mažić će biti na centru. A pored njega najveća zvezda egipatskog fudbala, ali i jedna od najvećih u svetu trenutno.

Da, fudbaler Liverpula Mohamed Salah će biti u timu Egipta u prvom meču na Mundijalu u Rusiji, protiv Urugvaja u petak od 14 časova (po srednjeevropskom vremenu). A da sve bude još lepše - Salah će sutra napunuti 26 godina

"Salah je dobro, oporavio se... Mogu skoro 100 odsto da garantujem da će igrati, ako se ne dogodi nešto nepredviđeno", rekao je selektor egipatske reprezentacije Ektor Kuper na konferenciji za novinare.

Nastup Salaha protiv Urugvaja bio je pod znakom pitanja zbog povrede levog ramena u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida prošlog meseca.

Kuper je, međutim, rekao da je Salahov oporavak išao brže od očekivanog, ali da će lekari svakako biti uz njega i pratiti njegovo stanje.

"Uz njega smo, trudimo se da mu ulijemo samopuzdanje. Lekari su mu dali opciju - ako želiš da igraš, igraj. Znam Salaha veoma dobro, znam da nije strašljiv. Svi smo svesni da rizikujemo ako ga stavimo u tim, ali, ako on to bude želeo, ubeđen sam da će dati sve od sebe", dodao je Kuper.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC