• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đuričić preuzeo Zvijezdu 09: Naš cilj se zna!

Autor mondo.ba

Nekadašnji trener niškog Radničkog novi kormilar premijerligaša iz Etno sela Stanišići.

 Milan Đuričić novi trener FK Zvijezda 09 Etno selo Stanišići Izvor: MN PRESS

Debitant u Premijer ligi BiH, ekipa Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići, premijernu sezonu u bh. eliti dočekaće sa novim trenerom.

Kako je ranije i najavljeno, Miodrag Pantelić, koji je osvajanjem titule u Prvoj ligi Republike Srpske Zvijezdi 09 osigurao najveći uspjeh i istoriji, napustio je kormilo po okončanju sezone, a na njegovo mjesto sjeo je Milan Đuričić, 56-godišnji stručnjak koji je do januara radio u superligašu Srbije, Radničkom iz Niša.

Srpski stručnjak ozvaničio je danas početak priprema semberskog premijerligaša, te najavio

"Kao novi premijerligaš, mislim da imamo jasne ciljeve i zadatke - da postanemo stabilan član Premijer lige BiH. Mislim da imamo dovoljno kvaliteta i da smo se dobro pojačali kako bismo to ostvarili", rekao je novi strateg Zvijezde 09.

On je potvrdio da će tokom 60 treninga pokušati da što bolje pripremi ekipu za iskušenja koja je očekuju u debitantskoj sezoni među premijerligašima.

"Odigraćemo i sedam utakmica, tako da ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo. Da li smo se dovoljno odmorili? To je već drugo pitanje. Ipak, vjerujem da ćemo uspjeti da se pripremimo za sezonu koja je vrlo značajna za nas", poručio je Đuričić.

Izvor: MN PRESS

PROZIVKA

Na prozivci su se pojavili sljedeći igrači: Ermin Heseinbašić, Miloš Zlatković, Nikola Lakić, Stefan Tripković, Milan Makarić, Luka Asentić, Damjan Krajišnik, Milun Avramović, Stefan Kakić, David Nikolčić, Vladan Mandić, Nemanja Parmaković, Anel Husić, Kristijan Tojčić, Muhamed Omanović, Ibrahim Škahić, Selmir Mahmutović, Aleksandar Vojinović, Nemanja Vejnović, Daniel Ćulum, Blaško Guzijan, Filip Erić, Dragiša Stanić, Miladin Filipović, Dušan Babić, Miljan Govedarica.

Kao novajlija u ligi, Zvijezda 09 imaće mnogo posla kako bi pokazala i dokazala da joj je mjesto u najvišem rangu bh. takmičenja.

"Igramo u ozbiljnoj ligi, sa kvalitetnim rivalima i tim smo koji oni sigurno neće potcijeniti. Svi planiraju da od 12 ekipa budu dvije ili tri one za 'odstrel'. Nećemo dozvoliti da to budemo mi. Na nama je da pokažemo da smo tim koji igra ozbiljan fudbal i vjerujem da ćemo širom BiH kvalitetno reprezentovati Zvijezdu 09", optimista je nekadašnji strateg Metalca, Vojvodine, Inđije, Zemuna, Mačve, beogradskog Hajduka, Pazove, koji je jedno vrijeme proveo i na kormilu U-16 reprezentacije Srbije.

Šampion Srpske tokom kratke pauze pretrpio je određene promjene. Osim na klupi, bilo je i igračkih dolazaka i odlazaka.

Klub je napustio Sergej Dojčinović, koji je prešao u zagrebački Dinamo, dok su s druge strane stigli Ibrahim Škahić i Anel Husić (oba iz tuzlanske Slobode), te Muhamed Omanović iz Gradine. Nemanja Vejnović i Aleksandar Vojinović došli su iz Rudar Prijedora.

"Doveli smo igrače koji imaju određeno premijerligaško iskustvo. Mislim da će biti još igrača koji će pristići narednih dana. Nastojali smo da na početku imamo što više igrača, kako bismo se mogli dobro pripremiti. Prvenstvo počinje 21. jula, ali svjesni smo da će i tokom sezone biti uigravnja", zaključio je Đuričić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC