• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Argentine o Sampaoliju: Neznalica!

Autor mondo.rs

"Svi padovi u igri Argentine bili su godinama prikrivani genijalnim fudbalerom koji je srećom po nas rođen u Argentini", napisao je Osvaldo Ardiljes.

Horhe Sampaoli je pod velikim pritiskom, u ovom trenutku verovatno većim i od onoga koji na svojim leđima oseća kapiten reprezentacije Leo Mesi.

Prema nepotvrđenim informacijama iz Argentine, Sampaoli se danas sastao sa fudbalerima gde su razgovarali o budućnosti, a navodno se spekulisalo i o tome da bi mogao da napusti ekipu pred poslednje kolo i meč sa Nigerijom.

Za sada nema novosti koje bi mogle da govore o sudbini argentinskog trenera, ali je svima sigurno laknulo kada je Nigerija savladala Island i ostavila "gaučose" u igri.

Potrebna im je pobeda nad Nigerijom u poslednjem kolu i da Island ne pobedi Hrvatsku (ili ako pobedi da to bude za jedan gol manje efikasno od njihovog trijumfa), ali u Argentini su svi besni na partiju koju je pružila reprezentacija.

Jedan od njih je i legendarni Osvaldo Ardiljes, šampion sveta iz 1978. godine, koji je u prvom redu optužio selektora za lošu igru.


"Sampaoli je meč završio tako što je vređao igrače Hrvatske. On je arogantan i velika neznalica. Sa najboljim fudbalerom na svetu nije u stanju da oformi kompetetivan tim", napisao je Ardiljes na svom Twitteru i dodao:

"Nedostaje nam individuahne hijerarhije - važno je da igrači koji igraju van Argentine nisu automatski elitni fudbaleri, mnogi nisu toliko važni u svojim timovima".

Nekadašnji vezni fudbaler koji se proslavio u Totenhemu je kazao i da Sampaoli ima samo jedan plan - a to je dodati loptu Mesiju. Plana B, C ili D - nema.

"Svi padovi u igri Argentine bili su godinama prikrivani genijalnim fudbalerom koji je srećom po nas rođen u Argentini. Ali i za njega je ovo bilo previše na kraju... Leo, hvala ti na svemu, i mnogo sreće ti želim u budućnosti", zaključio je Ardiljes.

Zanimljivo je i to da je Horhe Sampaoli iskoristio čak 37 fudbalera u 13 mečeva na klupi Argentine (!?!), a nove promene mogu da se očekuju i za pet dana protiv "super orlova".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC