• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo možda i na EURO 2020

Autor mondo.rs

Najbolji portugalski fudbaler nije želio da se odmah poslije eliminacije sa Mundijala izjasni o svojoj budućnosti u reprezentaciji.

Kristijano Ronaldo je igrao za Portugal na četiri evropska i četiri svjetska prvenstva, a nije isključeno da će biti tu i u narednom dvogodišnjem ciklusu, za prvo izdanje Lige nacije i kvalifikacije za EURO 2020.

Jedan od najboljih fudbalera sveta posle poraza od Urugvaja (1:2) u osmini finala SP u Rusiji nije želio da kaže ni "da" ni "ne", na pitanje kome apsolutno ima mjesta.

Ronaldo i dalje na terenu djeluje kao mladić, ali je duboko zagazio u 34. godinu i neće moći "vječno" da daje maksimum i u klubu i u reprezentaciji.

"Sada nije vrijeme da se priča o budućnosti igrača i trenera. Mislim da imamo fantastičnu grupu igrača, mladih i veoma ambicioznih, pa sam zbog toga siguran da će Portugal i u budućnosti imati jaku reprezentaciju", naveo je Ronaldo.

On je u Rusiji dao četiri gola na četiri utakmice, a zanimljivo je da je po starosti bio tek šesti u taboru crveno-zelenih.

Prednjačili su Bruno Alveš i treći golman Beto sa po 36 godina, sledi Pepe sa 35, dok Rikardo Kvarežma i Žoze Fonte imaju po 34.

Portugal će 2020. braniti titulu na prvom šampionatu Evrope koji će se igrati u čak 12 zemalja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC