• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUNDIJAL KLADIONICA: Zaboravite na iznenađenja

Danas ćemo dobiti još dva imena četvrfinalista Svjetskog prvenstva. Evo i naših prognoza.

Jučerašnje utakmice nisu bile pretjerano lijepe za oko, ali uzbuđenja nije nedostajalo.

Rusija je napravila veliko iznenađenje i poslije penala eliminisala Španiju, a malo je nedostajalo da to učine i Danci protiv Hrvatske.

"Vatreni" su na kraju ipak slavili penalima, poslije 1:1 u regularnih 90 minuta i produžecima.

Upravo taj rezultat prognozirali su Željko Svitlica i Nebojša Šatara i nastavili da bježe ostatku redakcije na našoj internoj tabeli.

Izvor: MONDO

ZORAN PAJČIN

Brazil - Meksiko 1 (2:1)

Meksikanci su pokazali da nisu lak zalogaj, pogotovo kada su oni ti koji igraju na kontranapad. Brazilu neće biti lako, ali imaju snage za prolaz.

Belgija - Japan 1 (3:1)

Belgijanci su sve utakmice u grupnoj fazi odigrali ofanzivno pa takav pristup očekujem i večeras. Izuzetno su jaki i fizički dominantni u odnosu na Japan kojem je sam plasman u osminu finala senzacija.


NEBOJŠA ŠATARA

Brazil - Meksiko 1 (3:1)

"Karioke" će danas protiv odličnog Meksika pokazati zbog čega su prvi favoriti za titulu na Mundijalu. Iako je ulog veliki, očekujem efikasnu utakmicu.

Belgija - Japan 1 (4:0)

Identičan ishod očekujem od večerašnjeg dvoboja u Rostovu, gdje "crveni đavoli" neće dozvoliti nezgodnim Japancima ni promil šanse da se domognu četvrtfinala.

GORAN ARBUTINA

Krajnje je vrijeme da i ja pogodim nešto inače ću da preuzmem „fenjer“. O prvom mjestu mogu da razmišljam koliko Mesi i Ronaldo. Evo čime ću se ja čupati: 

Brazil – Meksiko 1 (3:0)

Poslije jučerašnjih „iz X u X u X u penale“ sada se očekuje da i Meksikanci nešto naprave protiv Brazila, međutim, ja mislim da će biti suprotno. Brazil još uvijek nije pokazao pravu snagu, čeka se da konačno zaigra kako može. Meksiko je jako dobra ekipa, ali bi njihova pobjeda bila prava senzacija. Očekujem ubjedljiv trijumf Brazila i golove Nejmara.

Belgija – Japan 1 (3:0)

Kad su juče obe utakmice završene istim rezultatom, neka tako bude i danas. Japanci su definitivno lak plijen za Belgijance i najveći autsajder u duelima osmine finala. Na drugoj strani Belgija treba samo da nastavi u istom ritmu.

BOJAN JAKOVLJEVIĆ

Brazil - Meksiko 1 (2:1)

Težak meč za prognozu, ali mislim da će Brazil nekako uspjeti da slavi i prođe u četvrtfinale. Iako je veliki broj favorita ispao, vjerujem da "karioke" mogu do minimalnog trijumfa protiv čvrstih Meksikanaca, koji su pokazali da "znaju fudbala".

Belgija - Japan 1 (4:1)

Vjerovatno jedan od najlakših tipova za prognozu u osmini finala. Sigurna pobjeda Belgije.

ŽARKO MARKOVIĆ

Brazil - Meksiko X (1:1)

Meksiko igra mnogo bolje kada nije favorit i kada je protivnik taj koji napada. Imaju odlicnu tranziciju nakon oduzete lopte. Ocekujem da povedu, pa da Brazil izjednaci i da utakmica bude rijesena u produzecima.

Belgija - Japan 1 (4:1)

Jedini par osmine finala u kojem je favorit jasan. Belgija ima ogroman napadacki potencijal i ne bi trebalo da dozvoli vece probleme.

ŽELJKO SVITLICA

Brazil - Meksiko 2 (1-2)

Dakle, u skladu sa ''sumrakom favorita'', evo jedna prognoza koja predviđa da će se ova serija nastaviti. Meksiko je imao dovoljno vremena da se odmori, a Brazil nije ništa specijalno na ovom Mundijalu.

Belgija - Japan 1 (3-0)

Japan se neće predati bez borbe, ali postavlja se pitanje: ko će čuvati Romelua Lukakua?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC