• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan poslije, u Španiji su označili krivce

Autor mondo.rs

Iako Fernardo Jero preuzima teren na svoja leđa, "Marka" je navela imena trojice najodgovornijih za neuspjeh na Mundijalu.

Tek drugi put u ovom vijeku, a prvi put poslije deset godina, reprezentacija Španije završila je učešće na Svjetskom prvenstvu prije četvrtfinala.

Prvak iz 2010. godine eliminisan je u nedjeljnoj penal seriji protiv Rusije i tako se neslavno oprostio od Mundijala koji je počeo skandalom u njegovoj bazi, kada je dan prije početka turnira otpušten selektor Đulen Lopetegi.

Kako je "puklo" u Španiji: Igrači nisu htjeli ovako


Njegov nasljednik, direktor reprezentacije Fernando Jero preuzeo je istog dana ekipu i u nedjelju je preuzeo odgovornost za eliminaciju od Rusije. Uz to, poručio je da nema namjeru da traži alibi u tome što je baš pred turnir premješten sa funkcije na usijanu klupu.

"Da li krivim Savez? Naravno da ne, ne možemo da pokazujemo prstom i u drugima tražimo krivca. Moramo da budemo realni, situacija je jasna. Besmisleno je da analiziramo šta je bilo u prošlosti, odluke su donesene i neću da krivim druge. Uzeo sam ovu ulogu i odgovornost i sada moram da prihvatim posljedice", rekao je Jero, a prenosi Marka.

Jero nije mogao da kaže da li će i dalje ostati na toj funkciji.

"Iskreno, nisam zabrinut, mislim da to sada nije ni bitno. Moramo da podijelimo ovaj težak momenat", jasan je bio nekada odlični defanzivni vezni i štoper.

Za razliku od Jera, ugledni španski list Marka pronašao je krivce u trouglu - prvom čoveku Reala Florentinu Perezu jer je dogovorio posao sa Lopetegijem baš uoči Mundijala, kao i predsedniku Saveza Luisu Rubijalesu zato što je napravio smenu selektora.

List podseća da je zbog toga nastao sukob u svlačionici ekipe jer su igrači poput Serhija Ramosa, Đerara Pikea i Andresa Inijeste stali uz Lopetegija, ali je Rubijales inistirao na smeni i na nagloj "seči", koja očekivano nije donela ništa dobro.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC