• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern dovodi Hrvate, Mandžukić "kineski car"

Autor mondo.rs

Veliko interesovanje za hrvatske reprezentativce poslije odličnih igara na Mundijalu u Rusiji. Mario Mandžukić postaje najplaćeniji hrvatski sportista svih vremena?

Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji je pojedinim fudbalerima spustilo, a drugima znatno podiglo cenu.

Najviše se traže oni koji su i najviše pokazali - hrvatski fudbaleri.

Španski mediji objavili su danas da je za Luku Modrića na adresu madridskog Reala stigla ponuda minhenskog Bajerna, čiji je trener od nedavno nekadašnji selektor hrvatske reprezentacije Niko Kovač.

Nije objavljena suma, ali sigurno je da bi to hrvatskom vezisti, koji će uskoro napuniti 33 godine, to mogao da bude jedan od posljednjih velikih ugovora u karijeri. Inače, Modrić je vezan ugovorom sa Realom do 2020. godine.

BAJERN HTIO I FRANCUZA BENŽAMINA PAVARA

Strijelac spektakularnog gola za Francusku protiv Argentine na Mundijalu (za 2:2), Benžamin Pavar bio je meta Bajerna. Ali, Štutgart ne želi da ga proda za 50 miliona evra.

Jedan od hrvatskih fudbalera koji je najviše skrenuo pažnju na sebe je Ante Rebić, krilni napadač Ajntrahta.

Rebić je odlično odigrao sve utakmice Hrvatske na prvenstvu i jedan od onih kome je cijena značajno porasla. I on je na radaru minhenskog Bajerna, pogotovo nakon dolaska Nike Kovača za trenera bavarskog kluba, a upravo ga je Kovač prije dvije godine doveo iz Fiorentine u Franfkurt.

Rebićeva cijena prije Mundijala bila je oko 10 miliona evra, ali je jasno da mu je sada porasla najmanje dva puta i da ga Ajntraht ne bi pustio za manje od 25 miliona evra.

"Rebić je odličan igrač. Drago mi je da tako dobro igra na Svjetskom prvenstvu. Bio bi koristan svakoj ekipi, pa tako i nama", rekao je nedavno novi trener Bajerna.



Uoči Mundijala se već šuškalo o prelasku Rebića u minhenski Bajern, evo šta je tada rekao:

"Niko i ja smo se uvijek odlično razumjeli. Volim da sarađujem sa njim. Vidjećemo šta će biti", rekao je tada Rebić, kojeg ugovor sa Ajtrahtom vezuje do 20. juna 2021. godine.

Povodom Rebića danas je pričao i novi trener Ajtrahta Adi Hiter, koji se nada da će robusni Hrvat ostati u redovima tog kluba.

"U svakoj utakmici Hrvatske on skreće pažnju na sebe. Postoji šansa da nas Rebić napusti ovog ljeta, ali optimista sam i vjerujem da se to neće dogoditi", rekao je trener Ajntrahta.

Napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić takođe bi mogao da promijeni klub i da postane NAJPLAĆENIJI hrvatski sportista svih vremena.

Fudbaler Juventusa ima ponude tri bogata kineska kluba, a po sezoni mu nude po 15 miliona evra(!!!).

S obzirom na to da sa Juventusom (u koji je došao 2015. godine iz Atletiko Madrida za 19 miliona evra) ima ugovor do 2020. godine, zaradio bi i italijanski klub od obeštećenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC