• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludnica u studiju HRT, Prosinečki skakao (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki šetao kao lav po studiju HRT dok su izvođeni penali u četvrtfinalnom meču SP Rusija - Hrvatska. "Vi nemate mu**, nego nojeva jaja", rekao nekadašnji hrvatski reprezentativac Jeličić.

Izvor: MONDO/P. Vujić

Robert Prosinečki, nekadašnji hrvatski reprezentativac, fudbaler i trener Crvene zvezde, odigrao je mnogo dramatičnih utakmica u karijeri, ali su i njegovi živci istrošeni.

Sadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji je bio treći na svijetu sa Hrvatskom 1998. godine, gostovao je u studiju Hrvatske televizije tokom četvrtfinalne utakmice Svjetskog prvenstva Rusija - Hrvatska.

U 90 minuta bilo je 1:1, Hrvati su poveli u prvom produžetku, a tri minuta prije kraja Rusi su izjednačili sjajnim golom Fernadeza.  

Ponovo su penali odlučivali o sudbini Hrvata, baš kao i u meču osmine finala protiv Danske. I ponovo je Hrvatska imala više sreće i umješnosti od protivnika.

U studiju HRT muk neposredno uoči posljednjeg penala, koji je ponovo šutirao Ivan Rakitić (kao i protiv Danske).

Posinečki je šetao po studiju nervozan kao lav u kavezu, i voditelj i ostali gosti su se šetkali, vikali: "Hajde, hajde", a jedino je bivši fudbalski sudija Mateo Beusan sjedio na stolici i pokrio lice šakama.

POGLEDAJTE OVDJE


"Kad si u polufinalu - nema ljepše stvari. Nemaš šta više da izgubiš, sad treba da uživaš. Vjerujem i da možemo da pobijedimo te Engleze i prvi put u istoriji hrvatskog fudbala igramo u finalu", rekao je Prosinečki.

Nekadašnji fudbaler splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama, i hrvatske reprezentacije Joško Jeličić najprije je zahvalio bogu što je bio uz hrvatsku reprezentaciju, a onda je fudbalerima poručio:

"Momci, vi nemate muda, vi imate nojeva jaja u gaćama! Žao mi je samo onoga Smolova što je probao 'panjenku'. Već ga vidim na putu za gulag tamo negdje...", prokomentarisao je Jeličić.

Inače, sudija Beusan je u studiju potom pokazao brijač, jer treba da ispuni obećanje da obrije brk.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC