• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalić: Primili smo dva slučajna gola

Autor mondo.rs

"Ali, to je fudbal".

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić, koji je preuzeo nacionalni tim kolo pre kraja kvalifikacija, u oktobru prošle godine, stao je na korak od titule svetskog prvaka.

Evo njegove prve reakcije na izgubljeno finale protiv Francuske.

"Čestike Francuzima na tituli. Mi smo tužni i ponosni. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ali nas je presekao penal na kraju prvog poluvremena", rekao je Dalić.

Do sada prilično neafirmisani stručnjak, koji je pre "vatrenih" vodio klubove u arapskim zemljama, Hrvatskoj i Albaniji, smatra da u njegovoj ekipi moraju da budu zadovoljni ostvarenim.

"Ostaje mali žal, ali to je život i fudbal. Francuzi nas nisu iznenadili, branili su se i išli na kontre. Primili smo dva slučajna gola, ali to je tako, to je fudbal".

Luka Modrić sve vreme je govorio da ne razmišlja o individualnom priznanju, ali na kraju je završio sa "Zlatnom loptom" u rukama, namenjenom najboljem igraču Svetskog prvenstva, a bez timske titule.

"Nije lako izgubiti, ali šta je tu je. Dali smo sve od sebe, bili bolji veći deo meča, ali ti nespretni golovi su otišli na njihovu stranu. Oni slave, a mi možemo da budemo ponosni kakav smo turnir odigrali. Osećanja su pomešana, moramo prvo da smirimo emocije, pa ćemo trezvenije razmišljati".

Upitan kako se oseća zbog "Zlatne lopte", odgovorio je da je "ponosan".

"Hvala celoj ekipi, bez njih to ne bi bilo moguće. Kad vidiš podršku navijača, to te čini još ponosnijim, znaš da i kad si izgubio, da si napravio nešto veliko. Nije lagan osećaj kada izgubiš".

Šime Vrsaljko smatra da su hrvatski fudbaleri "ostavili srce na terenu".

"Znam da oni koji vole Hrvatsku osećaju da smo dali sve. Nažalost, izgubili smo, ali to je fudbal. Napravili smo nešto što će se pamtiti i na šta možemo biti ponosni. Uz to su navijači predstavili našu domovinu bez ikakvih izgreda".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC