• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đuričić: Remi je najpravedniji ishod

Autor mondo.ba

"Imali smo neke šanse da možda stignemo i do sva tri boda, ali smo isto tako mogli i da izgubimo. Kada se sve sabere mislim da je remi najpravedniji ishod", rekao je trener Zvijezde 09.

Zvijezda iz Etno sela Stanišić je u debitantskom nastupu u Premijer ligi BiH osvojila jedan bod na gostovanju u Doboj-Kaknju.

Aktuelni šampion Republike Srpske je protiv znatno iskusnije ekipe Mladosti imala podređenu ulogu u većem dijelu susreta, ali je sjajnom organizacijom u odbrani uspio da sačuva svoju mrežu i ostane neporažen.

Šef struke Milan Đuričić smatra da je njegov tim zasluženo stigao do remija i očekuje da ovo bude podstrek igračima za narednu utakmicu.

"Meč je odigran po veoma teškom vremenu, ali je bio pun intenziteta, sa dosta trčanja. Imali smo neke šanse da možda stignemo i do sva tri boda, ali smo isto tako mogli i da izgubimo. Kada se sve sabere mislim da je remi najpravedniji ishod. Zadovoljni smo bodom u debitantskom nastupu u premijerligaškom društvu, a vjerujem da će ovaj rezultat ekipi donijeti samopouzdanje pred naredne utakmice, kao i da će biti pozivnica publici da dođe narednog vikenda u Ugljevik, gdje ćemo ugostiti tuzlansku Slobodu. Današnja partija je pokazatelj da nam forma ide uzlaznom linijom, a vjerujem da ćemo nastaviti u tom pravcu", rekao je Đuričić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC