• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda niste čuli za njega, a PSŽ daje bogatstvo!

Autor mondo.rs

Momak s čijim su kvalitetima upoznati samo ljubitelji Bundes lige i koji se pravo niotkuda pojavio kao pojačanje Pari sen Žermena za narednu sezonu. Upoznajte ga!

PSŽ je merkao Džeroma Boatenga, ali se odlučio za osam godina mlađeg!

Sportski direktor Šalkea Kristijan Hajdel potvrdio je za nemački "Bild" da se klub dogovorio s Pari sen Žermenom oko transfera mladog štopera Tila Kerera (21) koji na "Park Prinčeva" stiže u transferu vrednom 37 miliona evra.

Mladi reprezentativac Nemačke, i njen kapiten, je eksplodirao prošle sezone kod Domenika Tedeska i bio gotovo standardan, ali se neće dugo zadržati u Gelzenkirhenu.

PSŽ je odlučio da konačno potroši ovog leta, ako ne računamo potpis Điđija Bufona i otkup Kilijana Mbapea dogovoren prošle sezone, a prva akvizicija Tomasa Tuhela je njegov sunarodnik, ne Boateng kako se već nedeljama spekulisalo jer je Bajern tražio previše...

Kerer će postati deseti najskuplji igrač u "katarskoj eri Parižana" iza Julijana Drakslera, a ispred konkurenta na poziciji štopera - Markinjosa.

Momak rođen u Tubingenu, čija je majka iz Burundija, je u dresu Šalkea najčešće igrao na poziciji štopera i desnog beka, dok je u mlađim kategorijama uspešan bio i na mestu zadnjeg veznog. Videćemo još gde ga Tomas Tuhel vidi u svom PSŽ-u.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC