• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baka opleo po igračima: Sram vas bilo!

Autor mondo.ba

"Ko plati danak tim bezvoljnim momcima - plati trener. Ja sam im juče rekao - ko je platio vašu neaktivnost i loše igre, platio je trener! Sram vas bilo, pogledajte se u ogledalo!", zaključio je legendarni Baka.

 Baka opleo po igračima: Sram vas bilo! Izvor: Samir Cacan/MONDO

Blaž Slišković (59) je trener Zrinjskog bio od 23. marta prošle godine kada je naslijedio Ivicu Barbarića, do juna tekuće kada je na lični zahtjev odstupio sa mjesta glavnog trenera da bi se samo dva mjeseca poslije po četvrti put vratio na klupu aktuelnog šampiona BiH nakon što je Ante Miše raskinuo ugovor sa klubom.

Mostarski stručnjak osvojio je dva trofeja u Premijer ligi BiH, te Mostarce prošle sezone vodio u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a na povratničkoj konferenciji za medije istakao da ga užarena klupa šampiona BiH "ni ovaj put ne bi zapala da klub nije u problemima".

"Plemići" su u prvom meču u Razgradu odigrali iznad očekivanja bh. javnosti i sutrašnji revanš koji će se igrati na "Pecari" u Širokom Brijegu zbog neuslovnosti stadiona pod Bijelim Brijegom dočekuju sa "samo" jednim golom minusa.

Slišković je prvi trening održao juče i upoznao sa se nekoliko novih igrača koji su u Zrinjski došli u njegovom odsustvu.

"Želio sam da čujem njihova razmišljanja o situaciji, eventualnim problemima i kroz idući period ćemo kroz individualne razgovore pokušati vratiti onu atmosferu jer sada nije na nivou pobjedničke ekipe iz prošlih sezona. Na treningu smo probali odraditi nešto što ću sprovesti na sutrašnoj utakmici protiv Ludogoreca. Danas je na programu klasičan trening i odlazak u karantin", izjavio je Slišković i dodao da problema ima, ali da ne želi da to bude alibi pred sutrašnju utakmicu.

Trener Zrinjskog okupljenim medijima nije želi da saopšti sastav za sutra, ali je istakao da će biti iznenađenja.

"Ne može mene zapasti dobar trenutak, meni je predodređeno da preuzimam kad nije dobro. Meni je teško bilo preuzeti ekipu u ovim problemima. Veliki broj igrača je povrijeđen, mnogi se tek vraćaju, veliki broj utakmica i putovanja su ostavili traga. Osjetio sam da je moja obaveza da se vratim u ovom trenutku, poznajem dušu i karakter ovih momaka i ono što im nedostaje da se vrate u pravu formu. Pokušaću do reprezentativne pauze da podignem kvalitet naše igre, ako u tome ne uspijem - povući ću se. Dogovorena je cijela sezona, ali ako u kratkom ruku ne uspijem može se očekivati da se povučem, čim klub nađe novog trenera", istakao je Slišković.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji BiH je dodao da se problemi koji su se uvukli u ekipu moraju rješavati razgovorom. Ima i nezadovoljnih igrača...

"Slobodan Jakovljević koji je proglašen za najboljeg štopera u ligi nije našao angažman, pa Filipović, prvi strijelac, ne nađe angažman, Bilbija asistent nema novi angažman... To su trojica glavnih igrača, pa se pojavi bezvoljnost saznanjem da opet treba da se dokazuju kroz ovu ligu. Tu treba malo čvršće ruke i nekim igračima reći gdje im je mjesto, dokle mogu da dobace, a dokle ne mogu. To je moj zadatak - da vratim sve u normalu. Ko plati danak tim bezvoljnim momcima - plati trener. Ja sam im juče rekao - ko je platio vašu neaktivnost i loše igre, platio je trener! Sram vas bilo, pogledajte se u ogledalo!", zaključio je legendarni Baka.

Meč između Zrinjskog i Ludogoreca igra se sutra od 20 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC