• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA pozajmljuje u Liverpulu: Vlašić, pa Grujić?

Autor mondo.rs

Predstavnici ruskog kluba dogovorili su jednu pozajmicu u Liverpulu. Da li će i drugu?

CSKA iz Moskve ostao je ovog leta bez nekoliko važnih igrača i taj prostor u ekipi sada želi da popuni pozajmicama od premijerligaša.

Dan nakon što se pojavila informacija da bi Marko Grujić mogao da pojača "armejce", potvrđeno je da će hrvatski napadač Nikola Vlašić (20) provesti sezonu 2018/19 na stadionu "Lužnjiki", kao pozajmljen igrač Evertona.

Mlađi brat uspešne hrvatske atletičarke Blanke Vlašić došao je na Gudison park prošlog avgusta, potpisao petogodišnji ugovor, ali u plavom dresu nije imao zapaženu sezonu. U Premijer ligi je odigrao 12 utakmica i nije postigao gol, a ukupno je sabrao 19 nastupa za "karamele" i dao dva gola.

U takvoj situaciji, posle dolazaka velikih Evertonovih ofanzivnih pojačanja kao što su Rišarlison (Votford) ili Bernar (Šahtjor), Vlašić je razmotrio opcije i prihvatio poziv iz Rusije, gde se CSKA posle Mundijala rastao sa vezistom Aleksandrom Golovinom (Monako, 30 miliona), napadačem Vitinjom (Flamengo, 10 miliona), vezistom Bibrasom Naćom (Olimpijakos), štoperom Sergejem Ignjaševičem (povukao se)...

Ostaje da se vidi da li će posle Vlašića i Grujić prihvatiti poziv i provesti sezonu u Rusiji, gde će očigledno imati više šansi da igra nego na Enfildu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC