• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rikardo posle gola Bešiktašu: To je igra!

Autor mondo.rs

"Ovo je igra Partizana koja nam uliva nadu da možemo do pobede u Istanbulu, protiv jakog Bešiktaša", rekao je strelac gola za Partizan u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

 Partizan Bešiktaš 1:1 Rikardo posle gola Bešiktašu: To je igra! Izvor: MN PRESS


Nošeni podrškom preko 20.000 navijača, Partizan je u četvrtak uveče pružio jednu od najboljih partija ove godine. Verovatno i najbolju!

Crno-beli su se hrabro, ali i dovoljno pametno upustili u dvoboj sa daleko moćnijim (i po imenima i po kvalitetu) rivalom i malo im je nedostajalo da savladaju skupoceni sastav Bešiktaša.

Stadion u Humskoj eksplodirao je u 14. minutu. Sjajnu akciju izveo je domaćin, a golom ju je krunisao Rikardo Gomeš. Loptu mu je "kao na tacni" servirao Goran Zakarić, čiji je centaršut sa levog krila bio milimetarski precizan.


"Sjajan centaršut Zakare (prim. aut. Goran Zakarić). Gledao je moje kretanje u kaznenom prostoru i odigrao odličnu utakmicu", rekao je Rikardo Gomeš posle meča.

Reprezentativac Zelenortskih Ostrva veruje da "parni valjak" može do grupne faze Lige Evrope, uprkos tome što rezultat beogradske utakmice nije pozitivan i Partizanu stvara imperativ postizanja gola u Istanbulu.



"Verujem u prolaz dalje", dodao je napadač Partizana i nastavio: "Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo sa kakvom ekipom smo igrali, upoznali su i oni nas i mi njih i na terenu iskusili ozbiljnost iste. Nismo se uplašili, bili smo ravnopravni protivnici i upravo nam igra u Humskoj daje nadu za Istanbul. Bićemo oslabljeni za Kosovića zbog kartona, ali siguran sam da će šef Mirković naći adekvatno rešenje ukoliko dođe do prinudnih rotacija."

Domagoj Vida, direktni rival Gomeša u četvrtak uveče, a verovatno i za sedam dana u Istanbulu, je mogao samo da se pokloni golgeteru crno-belih.

"Fenomenalan je osećaj nadigrati Vidu, posebno u ovakvoj utakmici. Ceo život radim za golove, a kada ispred sebe imate pojedince poput Vide, onda vam to uliva posebnu dozu i adrenalina i samopuzdanja, koje čuvate za dalje mečeve. Kao što sam rekao, Bešiktaš je sjajna ekipa sa odličnim pojedincima."

Rikardo je gol posvetio porodici i navijačima.

"Pogodak sam posvetio porodici, koja je bila na stadionu i našim navijačima koji su nam dali posebnu energiju! Ambijent kakav se pamti! Podrška je bila sjajna, veoma sam im zahvalan na tome i nadam se da će nastaviti da nas podržavaju na ovaj način."

Napadaču Partizana sve je lakše uz porodicu, koja zajedno s njim živi u Beogradu.

"Da, sviđa mi se veoma Beograd, prelep je. Moja porodica takođe uživa u svakom danu koji ovde provedu i izjasnili su se da žele da žive ovde, jer se u njemu dobro osećaju", završio je Rikardo Gomeš.

Pročitajte više o ovoj utakmici:

/Crno-beli remi u 60 sekundi: Partizanova nada ŽIVI/

/Mučna scena u Humskoj: Borba za život navijača/

/Mirković: Rezultat nije pozitivan, ali je aktivan/

/Crno-bela noć: Partizan igra za jesen u Evropi!/

/Zakarić: Čeka nas "pakao", ali verujemo!"/

/Pepeova poruka Partizanu: Хвала!/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC